Українська Манітоба
-
www.instagram.com/p/DD79MYjS4qv/?igsh=MWVxZ2x5bTh5OGtxcQ==
-
Ну може то вони від материнської компанії з США набралися ото поганого 🫠 Але в бідному районі типу настільки хуйово з прибутком і настільки їбуть менеджерок за це шо вони реально вже деруться з ворами за товар лиш би не спиздили. Бо і купляють в тому магазі мало, і ворують дохєра
-
Ну не може такого тут були ,це ж Канада!)
-
Пф.. є тут в Канаді одна мережа зоомагазинів котра за недостачу постійно лишає менеджерів премії і морально їбе 🙃
-
Короче, бачу, що думка про те, що крадіжки роблять боляче безпосередньо магазинам (бо не компенсуються ані страховими, ані «кишенями покупців») не зустріла розуміння і викликала недовіру 😂 Ну і ок, людоньки. Як нє то нє.
-
700 Setter St, Вінніпег, MB 1 Січня Адреса 700 setter street (Sturgeon Greek) 1 кімнатна квартира, велика та простора вітальня. Великий опалювальний підземний паркінг та автомийка з пилососом на території паркінгу( входить в ціну ) Басейн і сауна! Красива місцевість і дика природа навколо, дуже тихий і безпечний район для життя! Поруч зупинки транспорту та магазини. Вартість оренди 1399 на місяць, в яку входять всі комунальні послуги та місце для паркування автомобіля Контракт закінчується 1 травня. Можна продовжити
-
Знов те саме. Ні, магазини не «піднімають ціни, щоб компенсувати збитки», це так не працює. Але я задовбалась пояснювати вже.
-
Тому що магазини потім піднімають ціни, щоб компенсувати збитки, і страждають кінцеві споживачі.
-
Це вже 2й раз? 🤯
-
Ну або закриваються якщо часто крадуть чи грабують, 7/11 тому приклад.
-
піднімати вони мають якщо рівень подібних збитків виріс. Якщо в нормі то все в межах. Я впевнений що це враховано у витратах десь в лінії "різне" після просрочки і інших витрат магазину.
-
Захист від масових крадіжок нажаль тільки один це наймати на зміну поліцейського. Але дозволити собі таке задоволення може не кожен бізнес. Тому вже як є, хай собі крадуть. Хто не витримає, піде з ринку.
-
Так ,один раз просто відрізали не ту ногу, а другий ось цей)
-
В них просто й так ціни були як в Борисполі😄 куди ще піднімати
-
Тільки хотіла навести приклад зачинившихся 7/11 у формулюванні «а ці лохи і не знали, що просто можна було ціни на все підняти - і все норм було б!» ))
-
Це вони красунчики, правильно роблять, молодці.
-
Ну не знаю :) жодна економічна модель не витримає масових крадіжок чи пограбувань. Я за сурове покарання злодіїв.
-
За 1.5 км від мене в 7/11 вже бухлішко продають ) Цікаво чи вночі можна купляти )
-
Не знаю В мене вартість однакова для всіх студентів, с ПР або ні Хоча так ліньки робити study permit 🌚 Дякую)
-
Чекати піар.
22 Jan 2023, 08:02
211358/230735
about a minute ago