Українська Манітоба
-
Не знаю В мене вартість однакова для всіх студентів, с ПР або ні Хоча так ліньки робити study permit 🌚 Дякую)
-
Чекати піар.
-
Наші магазини наймають. Сенс такий: з 10 грабіжників, до яких підійшов охоронець і сказав «айайай! Так не можна!» половина таки очи потупить ото і покладе поцуплене на місце. Але. З кожним роком цей відсоток все меншає, бо і відчуття безкарності росте, і відчуття, еее, ну назвемо це «совістю» - «ой, спіймали на гарячому, я роблю шось дійсно таке шо аж «фу», як некрасиво получилось…» - притуплюється просто бо чим більше крадуть, тим більшою «нормою» це стає. І це жахливо.
-
В мене теж є рітейл в портфоліо компаній, retail price немає ніяких надбавок за крадіжки Вона залежить від market conditions and research Якщо в вас крадуть, наприклад phone cases постійно, але ваш конкурент продає це дешевше, ніхто не буде стріляти собі в ногу і продавати дорожче, retail price will remain competitive Shrink provision most likely will be budgeted to include any potential losses from theft та для damaged and expired goods, вона має іффект тільки на overall gross margin
-
I can talk about retail financial statements for hours Don't get me started 😂
-
Сра то не фул тайм навчання, нє? Для нього ж непотрібна стаді перміт, ні? Воно насправді much more than full time по впливу на організм лол Але я не знаю, як для іммігрейшен purposes
-
😱 Точно Тобто навіть якщо я зможу поєднувати CPA навчання з роботою то краще дочекатись Ок, дякую велике