Українська Манітоба
-
👀 чатом трохи заблукали, буває
-
Можливо дійсно вік значення має. Я жила і живу в будинках 70-х. Шумоізоляція чудова. В попередньому будинку не було килимового покриття, тож іноді чула як дитина бігала зверху, збоку тишина була. Зараз живу із килимовими покриттями в двохярусних апартаментах, то змушена підніматися на 2 поверх, щоб докликатися дітей, я вже мовчу про сусідів... Але в нас не пет френдлі, тож не порекомендую, але написала, щоб взяли на замітку, що бетонні багатоповерхівки тих часів + килими = нормальна звукоізоляція.
-
Ого У нас досить гарна звукоізоляція і сусідній будинок пет френдлі
-
Написала
-
Підкажіть, будь ласка. Людина 65+ рік працює на фул-таймі та скоро отримає PR. Скільки років треба відробити до хоча б крихітної пенсії в традиційному смислі слова? Якщо до пенсії ще досить далеко, то які інакші види соціальної допомоги по віку можна буде отримувати, якщо в якийсь момент стане уже несила працювати?
-
Так… десь до 140
-
Якщо своїми словами, то яка Умова потрібна на guaranteed , велфер та все решта. Хоч якесь можна получить, не працюючи 10 років? Бо видно, що не витримає
-
Мої баба та дідо після 10 років праці з pr фултайм і виходу на пенсію в 70 - отримували cpp,old age, та guaranteed sup.income - десь до 1400$ на місяць на одного
-
А з моменту отримання громадянства, якщо дадуть, можуть дать якусь мізерну пенсію?