Українська Манітоба
-
Я хоча б без орфографічних помилок на англійській пишу 😂
-
Я вас дуже розумію. Професійні слова знаєшь на одній мові, а на іншій треба ще 100 подумати як перекласти і не факт що переклад буде вірний.
-
Тобто?Ви говорите якісь слова,навіть не в стані пояснити що це таке на вашій рідній мові?Ви це хочете сказати?
-
Цікаво як це працює. Якщо під час спілкування українською мовою через слово люди вставляють слова чи словосполучення англійською, чи працює це у зворотному порядку?
-
Аххахахаха, ю джаст мейд май дей
-
Навчіться сприймати критику, а не нападати на співрозмовника.
-
Навіть від Вас, чи пана Веса, я особисто такого не бачила. У мене також багато професійних слів і лексики, але достатньо словникового запасу не писати таке
-
Іноді мені треба час на пошук слова
-
Я не вас ніби питав,і не про школу і математику йдеться.Не потрібно з ніг на голову перескакувати.
-
Але люди, які здобули тут професію (і професійний лексикон) - таки є.
-
Однак, тут є люди, які здобували нові професії тільки англійською без будь-яких перекладів на українську.
-
Дмитро, обʼєктивно, тих, хто навчався в Канаді, у цьому чаті - меншість
-
Якщо ви, скажімо, математику вчили з нуля в канадській школі тільки англійською, то у вас просто не буде таких українських слів як знаменник, чисельник, добуток тощо. Ви не зможете пояснити ці терміни українською ніяк.
-
А як можна пояснити слова на рідній мові коли їх в рідній мові ще де було коли людина поїхала з України? От наприклад слово "кондіціонер". 30 років тому його може десь на заводах і вживали, але в побуті я не чула
-
100%
-
П - професійність
-
Я не думаю, що я буду з ними говорити про навчання машин, штучний інтелект, чи хмарні технології на професійному рівні.
-
Навіть інакше. Я простр не знайду відповідних слів коли буду пояснювати, наприклад, як працює storage у hiperconvegre сценаріях де redundancy на рівні storage. Якось так
-
Дякую за турботу про автора, але, здається, проблема не в тому, як коментар сприймають, а в тому, як його хочуть сприймати 🤷🏻♀️Якщо у вас це викликає роздратування, може, варто подивитися на свою реакцію, а не на вибір автора?
-
Наприклад, через пару років, ми поїдемо в гості в Україну? І що наші, там, будуть розуміти😂
22 Jan 2023, 08:02
211470/231727
5 minutes ago