Українська Манітоба
-
потерпите😂
-
Ну, почнемо/закінчимо з того що воно готувалося кухарем-французом, і він просто готував страви своєї країни. Крапка.
-
Якщо моя думка вас не цікавить, навіщо продовжувати звертатися до мене? Справжнє презирство - це холодний, повний ігнор. Тому давайте спробуємо: не звертайтесь до мене, і я буду знати, що це ваше рішення, а не проблема з моєю думкою.
-
А я що вашої думки цікавлюсь,тепер в мене шапка,я вас повчати буду))поржав з вашого призирства,давайте ще щось таке видайте
-
Я була на 95% впевнена, що ви не зможете втриматися і обов'язково знову відповісте )) Ви ж казали, що моя думка вам абсолютно не цікава, так що бігти за трамваєм три зупинки - це, мабуть, важлива частина плану проігнорувати людину. Ок )
-
Thank you велике!
-
Окей, я змучився 100 разів одне і те саме писати,це ідіотизм на малесеньке речення ввалювати пів англійською пів українською.Так це чат де всі повинні знати і ту і ту,але це просто хрінь так писати,давайте одне слово укр одне англ,ото зручно буде,щоб мовна шиза почалась в голові.
-
В балк барні або англійкою то буде Bulk Barn 😁 там на розвіс є сухі фрукти: яблука, курага, родзинки, чорнослив.
-
Почитайте у чаті, там було багато всього з цього приводу. У Франції немає цього салату, придуманий він був у Росії. І навіть немає достовірної інформації, що Олівьє народився у Франції, є версія, що він народився в Росії. Подивіться у Вікіпедії, там написано до якої кухні належить цей салат і ви дуже здивуєтеся, що це не французька!
-
Це нормальне явище, для людей які використовують декілька мов,а не шиза.
-
Ви так і не зрозуміли, що проблема не в вашій думці. а в вашому хамстві
-
ND хоче кікнути @iris_ptch з чату. Згодні? Info on moving from 🇺🇦 to 🇨🇦
-
@banofbot
-
То краще кікнути людини, аніж сприйняти іншу думку
-
Ну то аби щось ляпнути. Адмін показує анти-приклади для наслідування, навіть апарат якийсь дістала. Будете розумніші
-
@allalshk хоче кікнути D k з чату. Згодні? Info on moving from 🇺🇦 to 🇨🇦
-
@banofbot
-
Так ми ж з різних акків пишемо,це ж ти щось таке ригало)давай голос охоронець🐕
-
Абсолютно радянський салат який має таке відношення до Франції як борщ до Японії
-
Навіть Ірина вже заспокоїлась 😂
22 Jan 2023, 08:02
211563/229205
5 minutes ago