Українська Манітоба
-
аби не били
-
Якщо для вас це не хамство, навіть важко уявити що тоді хамство
-
Ні, не може.
-
Взагалі питання і справді мене турбує, проте чому б не написати його щоб тригернути деяких 😁😁
-
шо сі коїв
-
То потрібно зацькувати тих для кого мова має значення?Я розімую для вас немає,але не треба інших впевнювати що це неважливо.
-
Ю broke my серце
-
З морквою, не їм 🙂↔️
-
А у Франції поняття не мають за олівʼє, але французи норм навертали) але роблю з курячим філе, друга версія з креветками для них же)
-
Так ми не на роботі, але й не на офіційному заході, а в чаті. Я б хотів вас побачити через 10-20 років , після 6-8 годин постійного спілкування англійською в день, як ви будете підбирати українські слова, щоб якомусь аноніму в чаті не здалось, що ви ображаєте українську
-
Навіщо? Особисто я - прям в захваті . Срач і без мене , так цікаво, бачити як інші люди клюються 🌚😂
-
В Ірані оце все діло не ріжуть як у нас, а натирають на крупну тертушку, і добавляють лимонний сік, їдять з хлібом, помідорами і соленими огірками
-
Відвертаю увагу😆
-
Та potato salad , просто трошки більше овочів та мʼяса 😂
-
😯😯
-
І якою ж це мовою написане?Англійською,а чи знаєте ви що це також мова окупантів,тому не варто слухати їх по темі змішування мов.Я так вважаю.
-
Срались би за кутю там, солодку не солодку
-
Суржик це ок Це родзинка) Навть у штатах, візьміть NY, і бостон, чи чикаго)
-
Чули таке,це росіяни такі повісточки вкидують.
-
Ось так: It's crucial to remember that language mixing is a natural and often creative aspect of multilingualism. It doesn't necessarily indicate a lack of proficiency in either language.
22 Jan 2023, 08:02
211615/229525
about an hour ago