Українська Манітоба
-
Доброго дня. Хто як відкривав банківський рахунок? Не можу записатися ні в RBC, ні CIBC
-
Теж іноді підшукую
-
Так
-
Всім привіт шукаю людину для спільного зняття житла
-
з перебором 3 тижні
-
Дякую вам за відповідь) в цілому пошук житла скільки часу у вас зайняв?
-
я знайшла житло саме там, дехто хотів наперед 2-3 місяці, але мені повезло , взяли тільки 0.5 страхового платежу и оплату за поточний місяць
-
Так варіанти бачила, думаєте у ленд лордів можна винайняти без кредитної історії і оплати наперед за декілька місяців?
-
Може хто вчить мову при клледжах? Чи на платних курсах? Поділіться будьласка
-
Пишіть всім у маркет плейс, варіантів багато
-
Так, звичайно)
-
Людей дійсно багато, тому треба почекати:) тим часом можна самому вчити :)
-
Зв‘язувалася з ними якраз вчора, то відповіли: « we are not at your place on the waitlist yet »
-
Та немає за що, сам теж чекаю😁
-
Так, чекаємо вже три тижні) дякую😊
-
Напишіть у welarc, вам назначать час для тесту і потім направлять на курси. Але так як людей доволі багато, доведеться трішки почекати
-
Вони нас направили у Імміграційний центр, щоб ми реєструвалися на курси від центру.
-
Мова спілкування англійська або українська. Чи вказувати сін це вам вирішувати. Кажуть, що крім роботодавця та певних держ установ, сін давати не можна. Проте деякі орендодавці просять. Можете не давати, проте можуть відмовити в оренді. Я вказував свій сін, але це була компанія яка здає житло, тому великого хвилювання не було.
-
Подякував 🙌
-
Доброе утро! Может ли кто нибудь помочь с заполнением? Мы живём в отеле, не понимаю что писать в некоторых пунктах. Номер sin указывать?
22 Jan 2023, 08:02
21186/230598
31 minutes ago