Українська Манітоба
-
hitscan.com/products/hyperlight Ось таке ще гляньте
-
Жити можна. Мене більше хвилює не поточний дискомфорт, а перспектива подальшого лікування і як це все буде організовано.
-
Ні, не було потреби такої. А зараз, ймовірно, уже є 😐
-
Якщо вони перероблять без повторної оплати те, що наробили, я вже згодна, щоб вони з цуценятами грались під час процесу)
-
Восьмий
-
Мій лікар у відпустці до понеділка. Дякую за турботу, Понічка, це не емердженсі ситуація, мене більше турбує, чи має сенс відстоювати позицію, щоб вони все виправили і до якої їхньої позиції готуватися
-
У мене найдовша операція йшла 9 годин Так я і дрімала, і засинала…коли прокидалась, а лікар такий, типу, о ти вирубилась якраз на найцікавішому моменті 🤣 А я ото ееееееее, уууууууууу, а він ага, я так само думаю Ото так і спілкувались 😅 весело було
-
Або я якийсь супер скромний, але мені навіть мінімалки хватає для комфортного життя ( в мене десь до 40к річна) (Єдине не хватає для подорожей, і хотілось б купувати і здавати нерухомість десь ) а так з одягом, їжою, житлом, транспортом, розвагами всередині Вінніпегу(манітоби) і тд на все вистачає, ні в чому собі не відмовляю (окрім як писав вище подорожі і дорогі інвест покупки )
-
Хлопці хтось точив гальмівні диски? поділіться контактом