Українська Манітоба
-
доброго вечора. в мене телефон поламався. Походу здох сам екран. Може хтось може порадити куди звернутися і де можуть поремонтувати недорого і швидко. дякую
-
Дякую велике. Буду пробувати.
-
Пошукайте в чаті "ремонт телефонів" там було достатньо об'явлень може щось знайдете підходяще
-
Вітаємо, RONI! Нагадуємо про правил нашої групи: 1. Спілкуємось української або англійською 2. Поважаємо один одного. 3. Ні спамі, рекламі, фейкам. Корисні лінки: Ukrainian Canadian Congress - Manitoba Імміграція до Манітоби (Телеграм) Українська Канада (Facebook) Українці Манітоби (Facebook) Українська Канада (Facebook)
-
Куплена стаття 😂
-
CBC News ok? youtu.be/1_72-8A-gPc?si=dbfle5owN6YnEg-Z
-
Прикол у тому, що саме Індія розкрила схему, не Канада. Цікаво чому?)
-
Вже краще? Дякую
-
п'ята колона 😄
-
Класний сарказм, друзі. Підтримую 🙂 я за конструктивну критику якщо шо. Є чорне, є біле, а не рожеві окуляри. Той сайт і справді схожий на сайт-одноденку з тою купою реклами що перекриває контент і нещодавнім поновленням доменного імені. Тож так, я вибачаюсь
-
Все ок. Сайти підозрілі тому що Індія 🙂. Реклами зараз всюди багато, навіть на відомих сайтах...гроші все ж таки треба заробляти 🤷♂
-
бо зараз стосунки не найкращі, а більшість студентів хто імігрує через такі програми то якраз ті хто в двіжі за Халістан який саме держава індіі вбачає як загрозу. А може це припущення - просто моя п'ятнична маячня
-
Безкоштовний вхід до музею Манітоби але якщо ти в піжамі. Pyjama Days @ the Manitoba Museum December 26 to January 5 • 9 am to 4 pm
-
в рбс банку то називаєця Bill payment алешось дві доби мені йшов переказ від себе до себе. я поповнював іншу кредитку але то вроді без різниці
-
Доброго дня друзі....а мед. огляд (для Куает) зараз в Асінбійон клінік тільки можна зробити? Чи в будь якій клініці ? І де дешевше?
-
Підкажіть, будь ласка, хто знає як поповнити кредитку CIBC costco, не з Cibc?
-
Мене саме cibc цікавить. А з приводу термінів, то це реально жах. Постійно доводиться чекати два три дні, поки з чекінгу на кредитку перейдуть гроші.😞
-
Вам давали посилання в імміграційному чаті, коли Ви задали це ж питання. Ви його продивлялись? Вже зконтактували ?
-
в сімплі ті два дні іде з свого чекінгового на свій кредитний, в них все так
-
Ви можете з будь якого банку відправити гроші на ваш кредитний рахунок як bill payment. Платіж може йти плюс мінус тиждень то враховуйте при плануванні.
22 Jan 2023, 08:02
212440/229525
about 2 hours ago