Українська Манітоба
-
А тривалість проміжку часу «хвилин пʼять» залежить від багатьох факторів, включаючи стать мовця.
-
та уже справа не в 13 років чи 15, а в тому, що людина стверджує, що з 2011 року всюди платить лише і тільки, вийнятково телефоном. І фрази "років 15" я сама вживаю, коли округлюю пару років, тому мені це знайомо, я так теж постійно говорю, справа не в тому - ви особисто усвідомлюєте як реальність те, що з 2011 року в Україні можна було всюди платити лише телефоном і не мати ніколи при собі готівки та карт?
-
Та взагалі для мене малого ото суцільні травми там в тих чергах були Нащо ото я на все життя запам'ятав (а мені десь років вісім було) що попереду жінка стояла, і щось нахилилась, і я побачив воші 😱🫤😵💫☹️ Я ледве незаволав у всі легені Мене втішило що мені купили Буратінку тоді
-
бо логіка ж, ну
-
Теревеньки розводили на семінарах?) Вибачте Просто коли у нас були ці предмети, то хотілось і не приходити в універ 🙈 То першоджерела описати, то декілька різних статистик розібрати, то політичний уклад США… Слава макаронному монстру, що моя професія була більш консервативною, проте задавались глобальні питання, які практично можуть допомогти людству
-
Ага Дві хвилини які десять хвилин 15 хвилин - які двадцять, а деколи ти бачиш що наступний вже дозганяя І улюблене - canceled врешті решт
-
Поки не бачиш в додаткові ‘cancelled’
-
Мільйон - то 10 ₴, доларів 6 на час деномінації
-
Так так Там потім прибрали багато нулів 🫡
-
Запускаємо Трампа?