Я думав, що після нашого останнього діалогу ви зробите висновки і як мінімум просто мовчатимете на цю тему. Але я помилявся, та й справді на що я розраховував? Я завжди знав, що спілкуючись навіть із дуже розумною людиною, завжди є шанс потрапити в зону його некомпетентності і тільки тупість безмежна. Повертаючись до нашого діалогу, можу сказати, що ви явно вважаєте всіх навколо ідіотами. Ми навіть не прискіпуватимемося до цифр 15, 14, 13 років це не важливо, тому що це спочатку брехня. Навіть якщо ми візьмемо за відправну точку 2011 рік, все одно було неможливо жити без карток та готівки. До 2015 року я точно впевнений, що неможливо було оплатити проїзд у метро. У маршрутці завжди був лише кеш. Може таксі, але в таксі з'явилася можливість оплачувати через додаток тільки коли з'явився Убер, за Убером підтяглися і всі інші, але це було приблизно в 2016 році. Тоді виходить, що у вас була або своя машина, або особистий водій? У магазинах у 2011 році не було навіть натяку на НФС, продукти було купити без готівки та картки просто не можливо. Вже не кажучи про ринки, які ми так часто використовували в Україні і не кажучи про багато лавок, де просто навіть не було в ті роки терміналу. Чи не панська ця справа продукти купувати, напевно водій привозив? Це вже не кажучи про різні послуги вдома, тому ж сантехніку або майстру який інтернет приходив підключати як платити, напевно ваш охоронець оплачував? І чайові ви їм напевно теж не давали напевно і це вже багато про що нам говорить. До 2017-2018 року жити без карток та готівки було неможливо, бо лише у ці роки з'явився Apple Pay та Google pay. Але масово ця технологія прийшла в наше життя приблизно в 2019 році. Так що перестаньте нести цю нісенітницю і не закопуйте себе ще глибше!!!