Українська Манітоба
-
Стоїть для краси 😀
-
Якщо чесно, то я якось і не уявляю, як до колядки-щедрівки вплести тему органу. Він більш «грузовий» інструмент, коли в різдвяну музику хочеться більш легкості та рухливості, неначе сніжок кружляє (без вітрюгану коли).
-
Напевно тому що той crescent arts centre на базі якоїсь церкви, тому він там є
-
А дзвінок вхідний відображається, якщо подзвонити?
-
А Вівальді був?
-
Тут були? maps.app.goo.gl/6u7DJTdFJ7nKqzD97 Там багато пазликів задешево. І настолок якихось.
-
Ні, сьогодні був різдвяний репертуар: Let it snow, Let it go з Frozen і т.д, закінчили All I want for Christmas is you. Вівальді буде 18 січня, а взагалі я загуглила, то в них і ABBA є, і Adele, і Best of Bridgerton, і Coldplay на всі смаки!
-
Я перевірила по всім країнам, де є консульства/посольства України, всюди є вільні слоти, окрім Канади...і це дуже дивує
-
Тож поясніть мені твердолобому, чим платили? Може я не прав, я вибачусь за свої слова, якщо ви чітко поясните як ви оплачували, продукти, послуги, проїзд?
-
Зрозуміло Дякую
-
Не відволікай її, після свого пазлика вона піде до мене в гості :3
-
онлайн розрахунки щодо обовʼязкових платежів, кредит був за холодильник в 2013
-
Нам все одно чиї гроші ви витрачали, а чиї ні. Питання в тому, як ви платили, якщо у вас при собі не було ні карт, ні готівки? Як оплачували послуги, продукти, проїзд?
-
Я ж кажу, в усіх різні обставини, ви гадки не маєте, як люди можуть: жити чи виживати.
-
На той момент я свої кошти (особиста ЗП) взагалі не витрачала, допомагала родичам
-
Так вона пише, що не платила готівкою.
-
Готівкою
-
Знову ж таки, не перекручуйте мої слова. Ходити за продуктами і оплачувати їх - це різні речі
-
Я думаю, я вам достатньо інформації надала щодо свого досвіду
-
Давайте зафіксуємо, з 2011 року та по 2018 поки не з'явилося NFC ви особисто за продуктами жодного разу не сходили?
22 Jan 2023, 08:02
212900/232619
12 minutes ago