Українська Манітоба
-
Ось які проблеми у людей. Завжди думайте, яку суму іпотеки ви берете, щоб не бути mortgage broke.
-
Дуже прості питання. Як оплачували послуги якісь у 2011 році? Наприклад, як оплачували послуги перукаря? Як сплачували проїзд? Як оплачували всякі креми шампуні у магазині? І на цьому й закінчимо.
-
ще людина написала в інший чат, що отримувала Housing Benefit поки шукала роботу, але іншу людину у складній ситуації застерігала , мол, якщо у вас гроші є на інвестиційних рахунках, то но-но, будьте уважні, вам субсидію не дадуть
-
Полтавська- чорний хліб :)
-
Я вам відповіла неодноразово. Ви розумієте, що ви вже переслідуєте мене своїми діями? Більше відповідей не буде.
-
Я вам конкретно пишу де ви брешете. А де я збрехав?
-
Так, я триста разів подумала чи треба мені тоді було подавались, бо тоді ще навіть і на номінацію не подалась. Знаю і інші приклади, коли українці обманювали державні установи, працюючи за кеш та маючи кошти на рахунках. То вибір кожного
-
$800К балансу, ще і під variable, боляче 😬
-
Ну так і страхування є. Так, додаткові витрати, але ніколи не знаєш
-
Брешете тут ви! Мої слова - мій власний досвід. Не подобається - складайте пазли
-
Ви сказали що брешу тут я. Я запитав у чому це виявляється? Де я збрехав? У чому полягає моє переслідування? А підкажіть як професійний юрист під яку статтю я підпадаю? Це я телеграм маніяк виходить?
-
Тю. Ось така дія запобігає переслідуванню:
-
Я би спробував всі по порядку. Якщо, звичайно, ваші спроби отримувати смс не обмежені. Хоча краще б спочатку написати у підтримку, мабуть причина в чомусь іншому ніж мережа. Зараз в Україні якраз ранок, повинні швидко відповісти.
-
Харківська так само:)
-
Скоро третя свiтова
-
Whole wheat bread - не поганий. Можу його їсти разом із чаєм, він м'який як булочка.
-
Давайте про це краще поговорим
-
Київстар. Сказали, як варіант, треба підключити "Iдеальний роумінг"
-
Та досить вже. Ви собі чи їй щось намагаєтесь довести? Дорослі люди
-
Ви й так не відповідаєте на мої запитання, тому що відповіді просто не маєте, відповіді вас скомпрометують. Ви викручуєтесь як можете, а коли зайшли в глухий кут, почали нападати на мене, типу я брехун і я вас переслідую. Гарно, але такі фінти зі мною не працюють. Я ось все чекаю, коли ми дійдемо до "мені відповідати мама не дозволяє".
22 Jan 2023, 08:02
212969/230460
9 minutes ago