Українська Манітоба
-
Em, show was over 👍
-
.ого, 423 повідомлень…що сі стало?)
-
Просто скіпніть. Це навіть не про бомжів або пагану Канаду.
-
Там далі жива зона і вибір очевидний
-
Я подивилася відео як він розбився і у мене є питання: чому там був бетонний забор і чого на смугах не використовують в кінці щось накшталт runaway rump щоб зупинити літак якщо проблема з шасі чи гальмами?
-
Анваровна, будь ласка, натисніть на кнопку нижче протягом зазначеного часу, інакше Ви будете вилучені. Дякуємо! (20 сек) Powered by 1inch
-
Який жах
-
Наркомани ще
-
В Safeway таки да. Але я знайшла гарний хліб в No Frills. Круглий по 5. Назву забула
-
Та може людина в тюрьмі сиділа. Що ви хочете. І взагалі яка різниця
-
Навіщо брехати? Ну сказала б що перебільшила про 15 років, що років 6 не використовує картки та готівку. Питання навіть не порушилося б. Вона ж вирішила брехати до кінця і зганьбилася на всю групу. Тепер ніхто не повірить жодному її слову, вона звичайна брехуха.
-
Серйозно я був в чаті десь 6 вечора може трохи пізніше і було це саме 😂
-
Хліб? Ти пишеш про хліб? Він тут є?) Хлібоподібний продукт 😅
-
Шось досить велика концентрація авіа аварій на одиницю часу
-
Ще й оно в Норвегії викотився за смугу…
-
Я якось аж цей…в диван вдавилась 😨
-
@sayonara_ua, будь ласка, натисніть на кнопку нижче протягом зазначеного часу, інакше Ви будете вилучені. Дякуємо! (20 сек) Powered by 1inch
-
Доброго дня. Чи є в Манітобі програма для пр по догляду за хворими? Як personal care aide. Хтось може має досвід?
-
✅НА6ИРАЕМ В К0МАНДУ ЛЮДЕЙ✅ ❗️СКАМ ЮСА -ЕУ НА КРИПТУ ❗️ ❗️БЕЗ0ПАСН0- РА60ТА ЧЕРЕЗ ТЕЛЕГРАМ❗️ 💵ВЫПЛАТЫ В КРИТПЕ КАЖДЫЙ ДЕНb💵 💵6ОЛЬШИЕ ПРОФИТЫ 💵 ‼️МОЖНО БЕЗ 0ПЫТА , МЫ 0БУЧАЕМ‼️ ‼️3АИНТЕРЕСОВАЛО ❓ ПИWИ В ЛС‼️
-
@veryparticular хоче кікнути @Arina_HR_STG з чату. Згодні? Info on moving from 🇺🇦 to 🇨🇦
22 Jan 2023, 08:02
213030/238687
3 minutes ago