Українська Манітоба
-
Google Chromecast або якусь іншу приставку з андроїдом тільки купувати
-
Хз. Яб не спішив. www.cloudwards.net/google-play-on-roku/
-
Ні. Жодного оподаткування, я працюю в цій сфері.
-
Так людина нормальный Google tv хочу а не цей жахливий Roku🌝
-
"Колядую, колядую, носом я горілку чую на столі закуску бачу наливайте бо заплачу " .. Колись почув. Років 30 тому
-
Тоді зрозуміло, що відбувалося вчора у чаті 😅
-
Мені розказали десь на початку листопада, що 2024 рік - рік карми, коли простір дуже реактивний і якщо за тобою є якісь борги по життю, фігане х100, а в кінці року взагалі краще сидіти тихенько і не висовуватись. І я тоді ще подумала, що це брєд, нормальний рік, а потім прийшов грудень і я думаю «боже, просто дотягти до нового року буде неймовірною вдачею» 🙂↕️
-
The Thousand Islands Parkway (часто пишеться як 1000 Islands Parkway) — це мальовничий парквей у канадській провінції Онтаріо. Він простягається на схід від розв’язки з Highway 401 у Gananoque приблизно на 40 кілометрів (25 миль) і знову з'єднується з Highway 401 біля громади Butternut Bay, на захід від Brockville. Парквей проходить уздовж північного берега річки Saint Lawrence і до 1970 року мав позначення Highway 2S (S означало Scenic — мальовничий). Він проходить через громади Gray's Beach, Halsteads Bay, Ivy Lea, Darlingside, Rockport, Narrows, La Rue Mills і Mallorytown Landing, а також забезпечує доступ до трьох внутрішніх територій National Park of Thousand Islands. Highway 137, яке зустрічається з парквеєм приблизно посередині, забезпечує доступ до Interstate 81 у штаті New York через Thousand Islands Bridge.
-
Ху ноуз 🤷🏼♀️
-
Карма просить передати, що це не вона 😁
-
А, до пані Анни я зайти забув. Ну, побачимо. Мо ще зварю :)
-
Мої мені сказали що поки не найдеш нормального хріну- не робити :)