Українська Манітоба
-
Мабуть у вас настав в крові баланс вітамінів D, B12, та магнезіуму.
-
Залежить від того чи ті хто колядував, нададуть чек, який можуть надавати організації які збирають пожертви
-
Думаю, не один. Також, думаю тут є ті депутати, які втекли з України ))
-
Тому він/вона і мільйонер, що економить на помідорах
-
Вітаю. З якого віку треба подавати податкову декларацію? Наприклад, моїй доньці 18+, вона не працює - їй потрібно подавати у 2025? Чи тільки у випадку, якщо вона працюватиме і матиме дохід?
-
Та скидає скріни з груп за знижками 🌚
-
Дякую) вже знайшов
-
З 18 років - подавати податкову декларацію обов"язково, навіть якщо не було доходу. До 18 років - тільки, якщо є дохід.
-
Дякую за відповіді
-
Ви можете подавати її разом, але вона все одно буде рахуватись окремо. Так, вона повинна реєструвати свій акаунт в податковій після подачі першої декларації.
-
Можна її додати до нашої сімейної декларації? Чи треба реєструвати її у CRA? І треба її окремо реєструвати на GST?
-
Якщо ви зареєстровані в тій церкві з якої колядували і ви протягом року жертвували в конверті підписаному від кого, то в кінці року отримаєте в церкві декларацію на суму ваших пожертв і долучаєте до податків.
-
Я розумію.Кожен робить ,як вважає запотрібне.Нам про пожертви , священник пояснив.
-
Порадьте кафе в районі Ікеа, куди можна з дитиною сходити. До меню не вибагливі, але не фрі і гамбургери. Дякую
-
Дякую. Але я цього не питала) Ми просто жартували про колядників.
-
Кафе Ікеї?
-
Мені здається, що не обов'язково бути зареєстрованим в церкві, щоб вона вам видала чек за коляду. Я б про пожертви/податки краще якогось бухгалтера/фінансиста питав ніж священника
-
Ви маєте на увазі кафе в самій Ікеі? Ні, хочеться щось трохи краще
-
Купила і спробувала такі вареники, мені щось не сподобалися. Може хтось порадить якийсь інший варіант, з капустою щоб були
-
Це ж вони і без яйця в тісті навіть…🙄 Веганське
22 Jan 2023, 08:02
213097/235946
about an hour ago