Українська Манітоба
-
Ніколи не встановлював собі тікток Conservative MP Tom Kmiec questioned Immigration Minister Marc Miller about the 4.9 million temporary visa holders whose permits are set to expire, asking how the government will ensure they leave the country. Miller responded that many visa holders are expected to depart voluntarily, with the Canadian Border Services Agency (CBSA) working to enforce immigration laws against those who overstay. Kmiec also raised concerns about the 766,000 study permits expiring by December 2025, asking if CBSA would track them all. Miller clarified that some students may renew their permits or apply for post-graduate work permits, providing options for staying in Canada longer
-
Але банально подумати що не може їх стільки бути бо це процент всього канадського населення Також подумати що не вижене полівєр 5 млн бо в сумі в Канаді стільки нема але це Тік ток, нащо думати Тому навіть всі канадські коментатори такі ура Буде 50 вільних домів в бремптоні і тд 😂
-
😁😁😁😁 Просто забагато адептів яка Канада пагана І давайте відкриємо очі невігласам, які нічого не розуміють Якийсь цілий культ, поки не зрозумілий 🌚
-
Чи є різниця між temporary resident та temporary visa holder? Для мене це звучить так як ніби вони туристів рахують.
-
А взагалі ті хто тут вже канадці і давніше приїхали Ви якісь новини читаєте, якщо та то де? Бо деколи цікаво, але новини з тт, інстаграму, сказала кума і тд максимально недостовірні і маніпуляційні в цифрах, але деколи цікаво якусь статистику глянути Звичайно не спеціально заходити на якісь тристорінкові пдф файли статистики від ircc і тд
-
Хіба хтось обсирав ? Якщо про мене що статистика з тік току це просто про її недостовірність, ви не винні що такі силки новини швидко розповсюджуються Я думаю ті хто нелегально в більшості самі поїдуть Бо тут реально нелегально нема що робити Ні медицини, ні роботи (за кеш досить рідко і мало що є) Але щоб це сильно вплинуло на рівень безробіття не думаю якщо чесно
-
якраз статистику надає статканада - якщо писати норм запит в гугл то вони будуть в перших результатах. Там без сотні сторінок пдф тощо. Все доступно і непогано згруповано. якщо поглиблене то можна зробити підписки на іінші агрегатори, але вони платні і щодо канади все одно в статканаді дані беруть. Вініпег Поліція - прямо у фісбуку підписка на їх сторінку. Не знаю навіщо, але колись підписавася і час від часу вони дають інфу де щось сталося і потім апдейт. (Я тут недавно якщощо, то може і не слід було щось рекомендувати)
-
Хто? Ніяких в нікого до Вас претензій не має 👀
-
Я не був в Індії і не знаю як там справи Але мені здається убер платить ще менше індійської мінімалки 😅якщо брати чисті гроші Якщо в когось інший досвід то виправіть мене В мене виходило до 10$ година грязними, віднявши бензин, страховку, обслуговування машини ще менше
-
Хм. Чого не зрозумілий.. " Де народився, там і згодився" . Все дуже чітко зрозуміло. Подивіться останні заклики теперощньої влади " припиніть програми асимиляції українців, у нас тоді не буде кому нас годувати"