Українська Манітоба
-
Чи є різниця між temporary resident та temporary visa holder? Для мене це звучить так як ніби вони туристів рахують.
-
А взагалі ті хто тут вже канадці і давніше приїхали Ви якісь новини читаєте, якщо та то де? Бо деколи цікаво, але новини з тт, інстаграму, сказала кума і тд максимально недостовірні і маніпуляційні в цифрах, але деколи цікаво якусь статистику глянути Звичайно не спеціально заходити на якісь тристорінкові пдф файли статистики від ircc і тд
-
Хіба хтось обсирав ? Якщо про мене що статистика з тік току це просто про її недостовірність, ви не винні що такі силки новини швидко розповсюджуються Я думаю ті хто нелегально в більшості самі поїдуть Бо тут реально нелегально нема що робити Ні медицини, ні роботи (за кеш досить рідко і мало що є) Але щоб це сильно вплинуло на рівень безробіття не думаю якщо чесно
-
якраз статистику надає статканада - якщо писати норм запит в гугл то вони будуть в перших результатах. Там без сотні сторінок пдф тощо. Все доступно і непогано згруповано. якщо поглиблене то можна зробити підписки на іінші агрегатори, але вони платні і щодо канади все одно в статканаді дані беруть. Вініпег Поліція - прямо у фісбуку підписка на їх сторінку. Не знаю навіщо, але колись підписавася і час від часу вони дають інфу де щось сталося і потім апдейт. (Я тут недавно якщощо, то може і не слід було щось рекомендувати)
-
Хто? Ніяких в нікого до Вас претензій не має 👀
-
Я не був в Індії і не знаю як там справи Але мені здається убер платить ще менше індійської мінімалки 😅якщо брати чисті гроші Якщо в когось інший досвід то виправіть мене В мене виходило до 10$ година грязними, віднявши бензин, страховку, обслуговування машини ще менше
-
Хм. Чого не зрозумілий.. " Де народився, там і згодився" . Все дуже чітко зрозуміло. Подивіться останні заклики теперощньої влади " припиніть програми асимиляції українців, у нас тоді не буде кому нас годувати"
-
Глянув все таки сильно помилявся Я +- думав що Індія десь як південна Америка і тд десь до 500$ мінімалка в міс Навіть не уявляв що так низько Все таки може і краще нелегально тут сидіти, але люди хто приїхали сюди особливо іноземні студенти, які мали гроші заплатити tuition в три рази вище канадців, явно з не бідних людей хто буде там за мінімалку Як не як є звʼязки і гроші в Індії, то може і там собі якось дадуть раду після Канади
-
у мене в скіп колись десь трошки більше мінімалки і виходило. Єдиний плюс то години роботи - можна утилізувати час який ніяк більше не можна конвертувати в гроші, а вони критично потрібні. ДУмаю шо оті уберітси і інши щодо оплати зараз таке саме якщо не гірше. Це тоді ще страхування такого не було:)))
-
одні з найбагатших сюди їдуть з чувалами готівки і купують проперті у ванкуверах торонто. Ті хто просто при грошах - тоді шукають шляхи типу як студенти тощо. Звичайно що в країнах які розвиваються дуже велика різниця між багатими і бідними, але саме визначення мінімалки може бути зав'язано на багатьох чинниках і не буде відображати дійсності