Українська Манітоба
-
Шукаємо працівників на свиноферму! 🌟 Вимоги: • Базове знання англійської мови. • Готовність працювати на фермі. 🏠 Пропонуємо: • Безкоштовне проживання в гуртожитку. • Надання автомобіля. • Заробітна плата: $20–25/год залежно від досвіду. 📍 Локація: Carberry, 150 км від Вінніпега. Якщо вас зацікавила пропозиція, пишіть нам у приватні повідомлення або на пошту d.ishchenko@myrowich.com
-
порекомендуйте що подовитись, щоб зрозуміти як іх купити) будьлассочка, давно хотів і часу все не було. Поки є вихідні...хочу трошки ознайомитись
-
та продовжить тільки Азейбарджанський, мейд ін раша
-
Wealthsimple and Questrade
-
З Nasdaq
-
В мене середня ціна 350$ :(
-
MSFT, не знаю звідки ви берете той інший акронім
-
Так MSTR на розпродажі
-
Де ви купуєте акції, яка платформа чи сайт?
-
MSFT - Microsoft
-
Це ок. В мене +/- так само в сумі з CONY
-
Та це треба купляти не важливо коли ,звичайно що краще купляти на низах ,але якщо віриш в біток , якщо в 2025 році біток буде по 150к як проогнозують то вихлоп буде порядний )
-
Сорі, я подумав, що ви про Microsoft
-
А, ясно. Нє, то не моє
-
MSTR то microstrategy. Його варто купувати коли крипто-ринок знову ведмежий буде і все на розпродажі. Точно не зараз))
-
Яку ціну ви вважаєте справедливою для покупки.
-
Доцільна ціна це шо?
-
Хуже не буде. Хоч поржем.
-
Як ви вважаєте яка доцільна ціна докупки MSTR ? Ті хто мають в портфелі зараз ? Я просто хочу ще докупити зараз.
-
Доречі, всім початківцям порада від непрофесіонала: найкращий час торгівлі виключно у перших 30 хвилин відкриття ринку. Після 11 am EST ринок вже вирівнює тренд у тут чи іншу сторону і хайп зловити важче.
22 Jan 2023, 08:02
213209/236253
about 2 hours ago