Українська Манітоба
-
В мене стільки за рік накапало, але вона не тільки в костко кешбек дає. Є кращі карти платні, але там дохід має бути вище 60-100к. От якби 5% на все🥰
-
Хмм. У мене є в додатку CIBC кешбек. Я не думав що це з Costco також
-
От в мене, наприклад, $868 кешбеку набігло за цей рік. У січні ці гроші будуть доступні через gift certificate. Я можу або отримати готівку в Костко або розрахуватись в Костко за той сертифікат.
-
Треба додаток встановити))
-
Кешбек від кредитки CIBC Costco Mastercard приходить в мобільний додаток CIBC як gift certificate у січні наступного року. Кешбек від Costco приходить поштою в річницю вашого членства.
-
У мене просто кредитка від CIBC. Не та ,котра для Costco. Ту я ще так і не отримав. Хоча купляв членську картку разом з кредиткою ще у березні,видали одразу лише мемберс кард
-
Це не тільки з Костко. Це з усюди.
-
Поділіться посиланням будь ласка
-
Я вже цього року нарешті зможу оформити норм кредитку , мені буквально не ставало 2к тоді )
-
Дивно Ми в костко дуже часто купуємо Але кешбек в мене 28)))) Сівс також у нас
-
Поясніть. Де не ставало 2к? Оформити де?
-
www.rogersbank.com/en/rogers_red_mastercard_details/?utm_source=rogers.com&utm_medium=rdotcompages&utm_campaign=Conn-May23-RDC&utm_content=EN&campaignsource=CTMAHP
-
Хороша це яка?
-
Щоб оформити якусь хорошу кредитку треба від 60к дохід,або хаусхолд 100к . В мене була зарплата за попередній рік 58000 і хаусхолд 98000 і вони щось не дуже хотіли мені відкрити кредитку, запитували чи ще є якісь дохід, я казав ні. Тепер я вже зможу оформити собі кредитку . Так само є карти які хочуть мінімум 80к дохід .
-
Майже усі хороші, все залежить що вам потрібно? Кешбек? Подорожі (милі)?
-
Я на мінімальній поки що,тому лиш сниться))
-
Яка підходить для ваших цілей,якщо ви багато подорожуєте там краще взяти з кешбеком на тревел. Scotia Momentum®Visa Infinite* Card
-
120 в рік і 4% кешбек ще й 100к хаузхолд?
-
BMO CashBack® World Elite®* Mastercard®* Earn 5% cash back on groceries 4% on transit 3% on gas, 2% on recurring bill payments and 1% unlimited cash back on all other purchases. Можливо ця краща )
-
5% на перші 500 баксів у стейтмент. Далі 1%. Безкоштовні неелітні поки що краще
22 Jan 2023, 08:02
213307/230460
4 minutes ago