Українська Манітоба
-
Я не наполягаю. Лише поділився досвідом. Автор звичайно вирішує сам, або слідує вимогам роботодавця.
-
Коли мене брали на Monarch Industries на лінію складання, то вимагали саме такі
-
Не підскажете, як краще робити SIN онлайн або йти безпосередньо до Service Canada?
-
Знаєте що топ у Канаді ? Якщо у вас долари американські у приваті на картці ,і ви хочете зняти готівку у CIBC ,то воно пише наприклад що за 800 долларів 589 евро + 3.5 кад комісія ,а насправді зніме 640 баксів . Це жесть. Або воно конвертує долари в евро ,а потім в кад ,або вони по курсу 1.25 міняють . Фігня повна ,гривні набагато кращі мати на картці. Це гайд як втратити 53 кад на обміні .
-
Доречі можливо комусь буде корисно. Щоб змінити водійське посвідчення не потрібна медична картка з новою адресою. Достатньо договір про оренду і VOID CHECK з банку щоб на ньому була адреса. А ноа медична картка якщо вам довго не приходить на нову адресу подзвоніть ще раз. Не даремно я очікувала на лінії 30 хвилин, бо виявилося що вони адресу мені змінили але не відправили.
-
В Canadian tire
-
В мене теж такі категорії. Сьогодні змінила права і видали тимчасові з класом 5 і класом 6. Але він брав мої права і йшов в кабінет уточняти. Краще запитайте коли будете там.
-
Не проблема вивчити назви бургерів в меню. Вони так гонять.
-
Краще б дав свій проїзний людині, щоб вона могла скористатись автобусом. Багато разів таке бачив.
-
🆘️🆘️🆘️Підкажіть будь ласка на Winpass потрібно дитину вписувати, якщо їй 10 років?
-
Судячи з усього це такий системний гумор...
-
Я отримала три філе о фіш, замість дабл біг мак) А саме цікавіше що я привезла це додому)
-
Там чуваки просто гонять. Замовляв uncle burger, побачив що вони намагаються підсунути mama burger. Ви ж розумієте що ці слова зовсім не схожі?