Українська Манітоба
-
Ще ось вам хороший фільм, до колекції
-
Ну от мені дуже сподобалось Holdovers рекомендую Далі Santa Claus 1994 Зараз класику Wonderful life Shop on the corner Miracle on 34 Якщо не дивилися National Lampoon's Christmas holiday Gremlins 84 Love actually Serendipity Holidays 2016
-
Holdovers дуже сподобався!
-
😱 Тоді must see Holdovers Love actually Holidays (2016) National Lampoon's Christmas holiday
-
В цьому році ще був норм The Best Christmas Pageant Ever Він трохи дитячий, але норм Знімали у нас, здається
-
Не підписуйте жодні контракти, якщо ви не розумієте, що там написано або не розумієте мови документу. Навіть, якщо вам здається, що ви зрозуміли документ на 70-80%, зверніться до тих (друзів, родичів, юристів), хто допоможе вам прочитати та зрозуміти увесь документ та вкаже на нюанси.
-
"Локі" серіал дуже гарний
-
Перепрошую, це від температури? А куди вставляти?😳
-
Вiтаю усiх з наступающим Новим Роком!Зараз дуже гарний час придбати авто за гарними умовами i розпочати новий рiк з корисних покупок ! Я допоможу вам з придбанням автомобіля в Альбертi,Манiтобi,Саскачеванi Онтарio на вигідних умовах — будь то фінансування, лізинг або оплата готівкою. Якщо ви проживаєте та працюєте в Канаді більше 3 місяців, у вас є реальна можливість отримати схвалення від банку на автокредит з щомісячними платежами від $400. Можливі варіанти з нульовим початковим внеском. У нас в наявності більше 600 автомобілів різних типів кузова та виду пального — бензинові, дизельні, гібридні та електромобілі. 🅿️🏎🚐🚗🚙🛺🅿️ Ми також приймаємо автомобілі в Trade-in🏁🏎 Зв'яжіться зі мною, і я з радістю допоможу вам знайти автомобіль вашої мрії! Мій номер: +1 (437)313-2536 (моб./WhatsApp) Телефонуйте, і я докладу всіх зусиль, щоб ви залишилися задоволені своїм новим автомобілем!