Українська Манітоба
-
Що значить «стягуватись мʼязи обличчя», боже? 👀
-
Що можу сказати, що більше ніколи не піду до українського стоматолога після того що робить мій канадський лікар. Це недешево та коштує не мало, але результат роботи його в пару разі кращий аніж у "наших" спеціалістів
-
Та перших пару днів було трохи складно їсти, через трубочку😁, а потім ок 👌 Сама жесть була десь через місяц коли почали стягуватись мʼязи обличчя:) Я слова не могла вимовити пару днів, чоловік був не проти 😁
-
Ні, мені видається це не дуже етичним
-
Єнот записує на майбутнє
-
Мене теж прооперували на Пембіні 😁
-
А в кого Ви тут були?
-
Тоді вітаю. Гарний стоматолог, як і юрист, як фінансовий консультант чи косметолог і тд, то на вагу золота)))
-
Що скажу, але те як Він робить делікатно та якісно Я не бачив ніколи в Україні. З України Я маю тільки поганий досвід із-за якого Я отримав психологічну травму яка призвела до такого стану зубів, що їх не було можливості врятувати (невдале видалення зуба). Попросту боявся стоматолога декілька років
-
Єнот просто радіє своїм зубам І намагається не заснути
-
Дякую 🫶🏻
-
Якщо знаєш польську, то там є другий доктор поляк та на рецепції сидить теж один поляк. Та взагалі там дуже багато поляків ходить до цієї клініки. Другий доктор будет вже чисто канадець, який мене лікує та його фамілія буде чисто французькою 😊
-
Це ж вважається косметична процедура, не знаю чи міф або реальність… що підтягуються скули після видалення;) Перші дні як вирвали то я почувала себе як бульдог 😁 було таке враження що в мене в роті багато вільного місця і слина якось бризгала, пардон за деталі 😁 а потім це якось все почало затягуватися і я реально не могла відкрити рота пару днів🤷🏻♀️
-
😱😱😱😱 Ну ріал сильно співчуваю Бо для єнота хворі зуби це просто смерть Я ледве чистку в Україні переживав Та три пломби А тут таке
-
Я вже зрозуміла, що треба уточнитись. Бо декілька людей написали мені в особисті, що їх також оперували таким чином в Україні без дренажа. Це якось консьорнить. Я все зʼясую 😁