Українська Манітоба
-
З Новим Роком! Бажаю всього найкращого і побільше!🎄🥂🎊🎉🐍
-
Всіх з Новим Роком! Підкажіть будь ласка, який варіант переказу грошей з Канади в Польшу?
-
Перші 800$ без комісії,якщо зареєструєтесь по посиланню.
-
Через wise можна. Посилання нижче прикріпляю wise.com/invite/ihpc/olgavolodimirvnag8
-
Смачні 😋 Мені важко залишатись безпристрасною із за назви;) Я люблю з різними начинками:)
-
Як я розумію, там однакові цукерки але різні коробки
-
Вчора ще таку їла шоколадку, шось ніколи не пробувала саме цю з білим шоколадом. Теж ок 👌 ну не дубайській шоколад конешно, якій я ще не коштувала 😁
-
Засудив тільки кокос 🌚
-
Майже Я купив всі міста, і може там на пару цукерок відрізняються, але так, набір схожий
-
Пам'ятаю в Одесi були цукерки Пiвденна нiч. Це дуже смачно- шоколад, всерединi - желе😍🐴
-
Наталя , повірте мені , як людині , у який замість крові - цукор . Дубайський шоколад - гумно 🌚 Приймайні той , що можна дістати тут . Так що ото фереро- саме те , що треба 🙌
-
Це були мої улюблені цукерки рошена Жаль їх нема вже ( Спочатку розсмоктуєш шоколад, а потім желе ням ням
-
Дуже класно. Я після 4кг ліндта зрозумів . Що я не люблю їх бренд від слова взагалі .
-
Я вчора ходила в Шопперс в Osborne Village — куча знижок 50% на шоколад Lindt
-
А, ну я їм 100гр шоколаду тиждень (якщо гарний). Якщо поганий, то і пів року можу 😀
-
Гугл каже що ви не винні 😂
-
Пам'ятаю їх з дитинства. Тут бачила в Доларамі. Вже немає?
-
Не скажу)
-
А ви помітили зникнення баунті ? Прям біль . Де велики баунті батончики ?
-
Всі кокосові прийму в дар 😊
22 Jan 2023, 08:02
213942/227060
8 minutes ago