Українська Манітоба
-
Там дуже ніжний смачнющий крем з горіхами пекан, карамель . Можна погуглити в інтернеті по назві. Я не є любитель карамельно-горіхових поєднань, але саме оцей з La Grotta ( Piazza di Nardi) реально прям божествений. Вони його й порційно продають, але іноді є лише цілий. Карамель наливають окремо на кожен торт при продажі і ви то бачите 😛 І кладуть свіжу полуничку зверху, обмокнуту в шоколад. Я той торт брала також в ресторані в Pineridge Hollow, там він більш горіховий, теж смачний. Одним словом, він мій фаворит.
-
Там безпечно?
-
Звідки)?
-
З першим срачем у новому році! 😆
-
Привіт всім, продаю свій телефон Samsung SM-A325F/DS 128gb + оригінальна зарядка та годинник Samsung SM-R860 Galaxy Watch 4 Bluetooth Smartwatch, 40mm - Black, жодного разу не були в ремонті працює все добре, все разом 230 cad . За детальною інформацією звертайтеся в приватні повідомлення,всім гарного настрою
-
Гарно під…бали )))) Подобається
-
Я була 1 раз лише в Baked Expectations. Інтер'єр нормальний, є діванчики. Але, канешно, виглядає не як Пузата Хата на Подолі в Києві. Нічого, років через 10 ви звикнете. Я взяла кусок морквяного торту — як на мене він дуже солодкий. Але люди хвалять, може треба взяти там ще якийсь інший спробувати.
-
Але мені і тут вчора сподобалося, запускав феєрверки тут: maps.app.goo.gl/FLrvsTKvQKDRMWUV6?g_st=ic Нікому не заважав, вдосталь назапускався, лайно за собою прибрав, по дорозі туди й назад погода була просто казково, сніг, світлові стовпи. Трохи замерз, головне дітям сподобалося.