Українська Манітоба
-
@veryparticular вам треба поїхати пожити до США це буде мати більше сенсу ніж доказувати іншим що там краще, таким чином доказуючи це собі. Це ні в якому разі не перехід на особистості, це дійсно порада. Так буде краще для всіх.
-
їм без різниці за допомогою чого вчинити злочин - мачете чи берета. Їм вже пофіг. У нас проблема не в доступі до зброї а в неможливості її застосувати, бо нормальна людина не готова вбити іншу + ми переймаємося за роботу моргідж і кредит скор. Вони - ні. зброя тут ні до чого. Знову таки, згоден на 100% і досвід штатів саме це і показує
-
Безкарність і можливість себе захистити то різні речі.
-
Повністю підтримую, безкарність тільки породжує ще більше злочинів, це моя думка. Треба мати можливість себе захистити.
-
90 роки скоріше антиприклад, коли немає закону а є лише закон сили то немає сенсу ні про що казати взагалі. Якщо мова про нормальне суспільство то більше зброї це не відповідь і як вірно зазначили порівняння Канади і США це дуже гарний приклад цьому. Війна б була. Прям цитатами з телемарафону говорите.
-
Берлін, святкування 2024/2025 t.me/couch_iu/73073 Оце краса, оце тиша та спокій! А насправді - усих вас з новим роком 🙂 наснаги, потужної потужності, успішного успіху та крепкого здоровʼя)
-
Цей "антиприклад" це період нашого з вами життя ,точно также як 2014 і 2022 роки. Тобто життя з такого і складається. Це гарний приклад , коли держава само усувається (по різним причинам ) і захист від неї зникає,а захищати вашу родину потрібно. Зі зброєю є шанс. + У кого не було зброї ніколи(гладіаторів не рахуємо)? - у рабів. А як мої слова перетинаються с телемарафоном за 14млрд гривень в рік ?))
-
Щасти вам знайти себе 🤝, у кожного свій шлях і світогляд
-
Кажемо ми сидячи у Канаді? 😏🫡
-
Сша гарний приклад, нового нічого не буде винайдено, порівняйте США і Канаду і зробіть висновки. Це все вже було
-
Треба більше імігрантів!
-
🙂 Ну просто оця ідея якщо у всіх би була зброя то війни б не було дуже поширювалося пропагандою. Я з цим не погоджуюсь.