Українська Манітоба
-
Якось одна людина, яка тут живе понад 10 років, мені сказаа, що в Україні найпростіше заробити великі гроші. Він сам дуже хоче повернутися до України, але дружина канадка, діти, іпотека. От і мучиться бідака нелегким життям тут у Канаді. Працює в ІТ, доречі, на City of Winnipeg.
-
Тут колись радили, візьміть іпотеку і життя заграє новими фарбами 🤩 Якщо серйозно то напевно краще такі поїхати в Європу а там вже будете бачити де вам комфортніше…це краще ніж тут «мучитись», а поживши в Європі може і Канада не така вже і депресивна буде в порівнянні. Пробуйте, шукайте себе, Канада не всім заходить і це нормально 🤗 ну і з ПР можно завжди повернутись обратно якщо що…
-
В сенсі підготуватися? Як можна підготуватися до Вінніпегу коли він знаходиться в самій Канаді. Канаді!!! Це ж топ країна, а не якась там Румунія чи Мексика. Це неможливо уявити щоб в Канаді була така столиця провінції, камон. Тому й використовується для отримання піару і гуд бай.
-
Може є сенс переїхати в інше містечке outside Winnipeg. Є дуже багато класних, спокійних, комфортних місць. Манітоба- велика провінція. А якщо вже отримали PR, так взагалі ні до чого не прив'язані, можете обирати будь-яку провінцію в Канаді. Канада- величезна, прекрасна країна. Мені здається, для себе можна знайти підходяще місце для життя. Не треба розчаровуватися! Можливо, потрібна психологічна підтримка також ❤️
-
Дяккю, до речі, я також думав переїхати до меншого міста. Ну якось Вінніпег і не місто і не село)) я ніколи не буду "обсірати" цю країну бо я не бачив таких добрих лбдей і не отримував такої підтримки. Мені дуже богато речей тут подобається, починаючи з великих апартментів порівняно з Європою, комуналкою, покупательскою спроможністю, люди нормально відносятся до імігрантів, особливо якщо англійською воьодієшь. Можливо просто, треба взяти відпустку і кудись у тепло злітати і змінити місто праці і район, можливо переїхати десь до округи Вінніпегу
-
Слухайте, вибачте Але поки тут AVL, я не повернуся
-
Відпочинок ☺️ гарна ідея 💡 Така собі перезагрузка! Люди «вигорають», треба відпочивати і шоколадки їсти але в міру 😁
-
Ой ну той підпис 🤡 можно і пережити, not big deal:)
-
А ну якщо Укрнафта, то тепер все сходиться про великі гроші 😁а то я подумала, добре не будемо починати цей напрямок…зараз почнеться…