Українська Манітоба
-
Відпочинок ☺️ гарна ідея 💡 Така собі перезагрузка! Люди «вигорають», треба відпочивати і шоколадки їсти але в міру 😁
-
Ой ну той підпис 🤡 можно і пережити, not big deal:)
-
А ну якщо Укрнафта, то тепер все сходиться про великі гроші 😁а то я подумала, добре не будемо починати цей напрямок…зараз почнеться…
-
Не розумію, нащо так страждати? Не сподобалось - повернувся в Україну або кудись в Європу. Знаю купу людей, які так зробили. Ні, треба сидіти тут і гризти вінніпезький кактус )
-
Все він розуміє. Він працював у Укрнафті та обленерго 15 років, в ІТ департаментах, був там таким собі ІТ-кервником відділу на 30 людей. Кілька квартир, будинок - все має ще в Україні, Львів, все здає в оренду, нічого не продав. Зараз планує скупяти землю, паї у Чернівецькій області, для посадки фруктових садів.
-
В Україні велики гроші тільки кримінал, або сірі схеми. Інші випадки які залишились це 000000.1% від загального числа. Прошу тільки не прискіпуватися до цифр, я безумовно спрощую. Я це кажу як люди у якої бізнес в Україні «віджимали». А Ваш знайомий я так розумію просто не пересікався з такими ситуаціями, або ну дууууже багато чого не знає про Україну останніх 10років.