Українська Манітоба
-
Дякую! Ікра отримала листа від фондової біржі, що її акції не відповідають вимозі мінімальної ціни в $1. Сказала, що напружиться і до червня постарається досягти і рванула з 0,18 до 0,27. Не можу дочекатись, коли вона стане по $100)
-
Вітамін Д, мають видавати разом з ПР 😁Це прям must be кожною зими во всіх північних країнах!
-
Капєц, не знала
-
2000 це профілактична доза для людини без дефіциту. Якщо є схильність до дефіциту або сам дефіцит - і 10000 призначають
-
А як часто їх пити треба?
-
Мені минулої зими лікар сімейний тут назначив пити вітамін D 2000mg. Без аналізу на вітамін D. Сказав, що не треба, що і так у всіх нестача. Але мені здається, 2000mg це мені забагато без аналізу, я купила 1000. Хоча я зовсім не лікар і навіть не медсестра. А от на вітамін B12 лікар мене послав на аналіз, молодец!
-
Он вчора один товариш каже: давай побудуємо нафтопереробний завод у Манітобі, невеликий. Сиджу і думаю, скільки ж колів пекла потрібно тут пройти через цю всю бюрократію, щоб отримати дозволи 😁 Для інтересу: я у 2007-2011 роках я через банки фінансував будівництво кількох нафтобаз у Західній Україні, розробляв кілька інвестиційних планів. А тут у Канаді навіть важко важко уявити що і які зусилля потрібно 🤣
-
В моїх прикладах немає такого масштабу заводів, чесно, там все сильно поменше. Видно, тут правила гри інші
-
Ще згадується про завод Байкар, коли переговори почали з хабаря 😂
-
Ось ідеальний приклад: Канадська компанія TIU, яка 3 роки тому збудувала сонячну електростанцію у Нікополі, демонтувала обладнання і залишає місто. Про це йдеться у матеріалі Голосу Америки. "Система правосуддя виявилась неспроможною захистити наші інвестиції в Нікополі. Тож ми вирішили піти звідти", – сказав гендиректор TIU Canada Майкл Юркович. Він нагадав, що президент України Володимир Зеленський давав TIU персональні гарантії, вітаючи їхню роботу на інвестиційній конференції в Оттаві. Канадські бізнесмени заявляють, що стали жертвою рейдерської атаки олігархів. Сонячна електростанція працювала на території Нікопольського феросплавного заводу. Два роки тому їх від’єднали від заводських електромереж, пославшись на необхідність ремонту. "Простій триває, ремонт ніхто не веде. Тим часом від власників феросплавного заводу пролунала пропозиція продати об’єкт за безцінь", – скаржиться Юркович. Спроба оскаржити в судах провалилась. "Останньою краплею для мене було те, як з нами обійшлися в суді. І як деякі люди намагалися впливати на наших людей – через політичний тиск, через погрози", – розповідає Юркович. Нікопольський феросплавний у свою чергу заявляє, що канадські інвестори шантажують завод, не дають металургійному гіганту ремонтувати власні електромережі. Нагадуємо: Компанія TIU Canada працює на ринку України з 2016 року. У 2018 була встановлена Нікопольська СЕС, розрахована на 10,5 МВт. Нікопольський завод феросплавів належить групі "Приват" олігарха Ігоря Коломойського epravda.com.ua/news/2021/12/28/681043/