Українська Манітоба
-
Доречі,підійму цю тему ще раз(вибачаюсь, якщо трішки набридла вона) але чому всі в Канаді хейтять Вінніпег(в укр групах саме про хейт нашого міста я тільки і чую). Тобто,говорять як :"якщо вам щось не подобається в Канаді,то ви ще в Вінніпезі не були" Чому такий хейт саме до нашого містечка ,не до Реджайни(Саскачеван) ,не до інших провінцій ,а саме до Вінніпегу і в частності до Манітоби🤔 Хтось може трішки роз'яснити цю тему?🤔
-
Ті, хто вважають, що життя занадто коротке, щоб прожити його в одній країні
-
Манітоба вважається самою злочинною і опасною провінцією . З великим показником розборок та злочинів з ножем . Це не тільки про українців . Це взагалі таке , самі вініпежці його Хейтять. Це на стільки вже на генетичному рівні людства , що це добралося аж до СІМСОНІВ 😂
-
-
Так,Торонто,Оттава,Калгарі і ванкувер + українці в Канаді. Потрапив туди,коли ще перед прильотом в Канаду вибирав місце зупинки
-
Кочівники
-
Мабуть, це закладено на підсвідомому рівні — бажання пожити в різних країнах і зануритися в різні культури. Адже, як показує практика, все пізнається в порівнянні. Зрештою, завжди можна повернутися, але втрачений час і можливості вже не повернеш
-
Ви напевно не працювали з українською податковою/регулюючими органами та іншими чиновниками. Я на регулярній основі мав нещастя працювати з чиновниками різних структур/ рівнів зі сторони приватного бізнесу і можу підтвердити, що приватний сектор в Україні існує не завдяки, а всупереч зусиллям держави. Це ракова пухлина, яка з кожним роком прогресує і перетворюється на чорну діру
-
От про це і мова😅 Дира,дно,зима 9 місяців і бомжатня - от це я чув в аеропорту Торонто від українців коли пересаджувався в Вінніпег
-
Ну не знаю, в інтернете дуже важко знайти щось хороше про Вінніпег . Тому я дійсно не розумію того срача , коли люди сюди їдуть з якимось очікуваннями типу «ну не ньюйорк» . В плані ? Куди не зайти- всі кажуть , дира , дно, вбивства , бомжі та зима з вітром . Які тут очікування можуть бути?
-
Це такий жарт був. Але особисто для мене це жах. Просто я не одна, це ж мені потім все розгрібати, з усім розбиратись, я вже немаю на це сил.. Я і на Вінніпег не мала. Тому то не радість, а повний жах