Українська Манітоба
-
От про це і мова😅 Дира,дно,зима 9 місяців і бомжатня - от це я чув в аеропорту Торонто від українців коли пересаджувався в Вінніпег
-
Ну не знаю, в інтернете дуже важко знайти щось хороше про Вінніпег . Тому я дійсно не розумію того срача , коли люди сюди їдуть з якимось очікуваннями типу «ну не ньюйорк» . В плані ? Куди не зайти- всі кажуть , дира , дно, вбивства , бомжі та зима з вітром . Які тут очікування можуть бути?
-
Це такий жарт був. Але особисто для мене це жах. Просто я не одна, це ж мені потім все розгрібати, з усім розбиратись, я вже немаю на це сил.. Я і на Вінніпег не мала. Тому то не радість, а повний жах
-
Просто для мене це більше якісь хммм...наговорювання 🤔 Не побачив я тут нічого особливого з Торонто. Так Торонто гарне але це фінансова дира безвилазна для майже всіх хто туди приїхав.Дорогий рент,страхування і навіть їжа (продукти) дорожчі(без жарту) Ну але це мої думки які не претендують на істину😅
-
Це класний ген, 10 з 10, всім рекомендую)
-
От про це і мова
-
вірно.Тільки особисті враження а не слухати думки інших☝️ Дякую за підтримку думки😉