Українська Манітоба
-
Це класний ген, 10 з 10, всім рекомендую)
-
От про це і мова
-
вірно.Тільки особисті враження а не слухати думки інших☝️ Дякую за підтримку думки😉
-
Ви не побачили різниці у місті з населенням меньше ляму , і стосовно цього населення рівень інфраструктури, яка заточена під наявність автомобіля . І інтернаціональним мегаполісом , з декалька мільйонів населенням , і стосовно цього побудованою інфраструктурою і транспортним сполученням ? Це ж круто! Головне щоб вам подобалось .ви ж місто собі обираєте не по відгукам , а по особистому досвіду і враженням ? Так ? Так .
-
Ехх ,пішов би якби не "survival job" 😅
-
У кожного різне сприйняття. Переїзд - це завжди стрес -> стрес - це вихід з зони комфорту -> вихід з зони комфорту - це двигун прогресу
-
Можна додам ? Дякую😂 Ось ті , які не кочевники. Вони будуть як раз сидіти до самого кінця , коли вже і забор згорить і хата . Тому що стрес переїзду для них забагато більший , ніж стрес той , який знайомий , та свій , ріденький . А ось ті що туди сюди ходять, ото як раз скиглаки, що їм тільки трошки щось не сподобалось- вони вже на лижі . Тому що в них нема як раз того страху і стресу покинути місце .
-
Це також дуже древні гени в нас визначають. Ви говорите як кочівник, бо ваші пращури, ймовірно, тисячі років цим займались і у вас цей досвід на підсвідомому рівні є. У мене теж, для мене переїзди - краще, ніж все, краще ніж черешня навіть) А є люди, рід яких ті ж самі тисячі років жив на землі і для них втрата землі дорівнює підсвідомо смерті. Їм краще осісти і організувати комфортне життя, вони цей стреси через вихід з зони комфорту ще роками будуть переживати
-
Тоді ви знаєте, що у податкової завжди знайдуться до вас питання, регулюючі органи при першій же нагоді влаштують вам бюрократичний nightmare, а слова чиновників не варті навіть чорнила, яким вони написані. Я вже мовчу про тих, кому ваш бізнес просто сподобався і вони вирішили, що цей бізнес більше вам не належить