Українська Манітоба
-
В Україні спробуйте звʼязатись з НІР, Національним інститутом раку в Києві. unci.org.ua/
-
Ці всі історії розбиваються об жорстку реальність. Більш заможні люди мають більше часу на самовдосконалення і несуть менше ризиків, бо у них є ресурси. Якшо людина працює 10 годин на добу, на роботі, вдома діти і треба ще іноді прибирати, в неї не буде шансів на зміну професії, чи професійне вдосконалення. Звичайний приклад на мені, як я «перевчився» на айті: Моя контора почала загинатись і платила трошки більше мінімалки на той час, бо роботи зовсім не було. Компенсувалось це все тим, що можна було тупо дивитись серіали на роботі. Мені в якийсь момент надоїло і я почав вчитись прям на роботі. Чому я зміг? 1. Я жив з батьками у власному помешканні. 2. Не платив за їжу і комуналку окрім інтернету і мобільного. 3. Свою мінімальну ЗП витрачав виключно на себе. (Жив як трутень 😂) Тільки завдяки тому, що батьки мене не вигнали на «свої хліба» і я взявся за голову, я зміг за рік десь, може більше, перевчитися на айті. А тепер змініть всі мої «бенефіти» на те що у вас є дитина + оренда + їжа + відсутність грошової подушки. У вас буде трошки менше ніж 0 шансів, щоб розірвати це коло.
-
все буде гаразд. Не впадайте у вiдчай. Ваша мама впорається із хворобою. у моєї мами була базаліома, вона не така агресивна, як меланома, але мама запустила її. У результаті відрізали дуже велику частину м'язів з ноги. якщо є можливість – дуже рекомендую Одеський онкодиспансер, там працюють чудові лікарі.
-
Люди в Європі не народжують, тому що усвідомлюють міру відповідальності за дитину і знають, що боженька лужайками для зайок не розкидається
-
Ось люди в Європі і не народжують. Скоро всі до мечеті ходитимуть.
-
Теж знаю багато історій (навіть і свою, коли в 2015 у мене було 1500 грн і я приїхала в Київ і знімала кімнату), але то залежить від людини дійсно. У мене ще завжди було питання, навіщо без наявності фінансової подушки і визначеності в житті народжувати дітей, але то вже таке
-
Ви забули про "трошки вдачи".
-
Ви значить не були на дні, якщо так кажете. Без допомоги, звідти майже нема вороття
-
Скільки % від вашої ЗП/сімейного доходу не йшло на оренду і машину?
-
Не хочу нікого ображати, розказуючи що таке дно, для кожного воно буде своє. Я свою думку висловив. Якшо людина заможна, або є кому підтримати, то викарабкатись набагато легше. І ще одне, я не кажу, що 0 варіантів. Є люди які і в лотерею виграють, це не означає, що всім так везе.
-
Я заробляв приблизно $2275 на місяць до податків. Оренда була $950/міс, страховка на авто $110/міс. Ми отримували десь $200 на дитину та десь $200 рент асист. Усі ці виплати були меншими набагато, бо тільки у 2016 чи 2017 ці виплати почали підвищувати. Працював в сім'ї один, дружна в коледжі вчилась на мовних курсах, син ходив до садка, за який ми платили $40/місяць, бо була субсидія.