Українська Манітоба
-
Доброго вечора , вибачте будь ласка за звернення,прошу допомогти 🙏❤️ Зараз не в дуже кращій сітуації,сама з двома дітками , тяжко трішки,може хто зміг би допомогти нам будь ласка продуктами,чи може в когось є допомогти фінансово трішки ,ми б були дуже вдячні Бережіть себе та рідних 🙏 Слава Україні 🙏🇺🇦
-
Тому тепер ми утискаємл інші категорії)))
-
Тут не йде мова про те, хто кращий чи не кращий, а про те, що дані категорії людей впродовж тривалого часу утискалися і мали нерівні права (наприклад, жінки колись не мали права голосувати чи вчитися на рівні з чоловіками).
-
Я маю трошки іншу думку, але вже не будемо обговорювати, бо це окрема довга тема
-
Та я розумію від чого це йде 🙂 Але тепер вони утискають інших. Не навчились нічого 🤷♀️
-
@vaultboyukraine хоче кікнути @natalkakovalova з чату. Згодні? Info on moving from 🇺🇦 to 🇨🇦
-
@banofbot
-
Так, вже другий рік просить й те саме, ні профіль не текст не міняють.
-
Це бот, так?:(
-
Так, може подати і потрібно
-
Ви зверталися до фудбанку?
-
фудбанк пробували?
-
свого часуу мені з HR приходила директива що я маю знайти і влаштувати на роботу інваліда. тут те саме тількт не інваліди а оті лгбтіндітощо
-
Там легше було просто написати, що вони чекають на всіх окрім безкольорових гетеро чоловіків 😄
-
Хто вже тут?
-
О, а у мене худі є але білети не купляла
-
це Winnipeg Jets мають Ukrainian Heritage game
-
Якщо білий гетеро чоловік жаліється на ущемлювання, мені його просто шкода, як лузера
-
Українська команда грає?
-
Розуміння контексту прийде пізніше, після довшого проживання у мультикультурному середовищі www.itspronouncedmetrosexual.com/2014/05/dear-white-straight-cisgender-men-privilege/
22 Jan 2023, 08:02
214494/234665
29 minutes ago