Українська Манітоба
-
Може кому цікаво таке )
-
Я приготував ідеальний стейк, reverse searing, як у цьому відео: youtu.be/x2m1xir2Yrw?si=6Olt8xryMDiMEc20
-
«you are privileged because you are white» Я шось таке чув раніше, тільки там казали: “you are black, you need to go to the end of the bus” or “make me a sandwich, because you are woman”…. Правильний посил має бути, всі рівні, поважайте всіх, а то виходить як в мемі з Ісусом
-
Завжди готував навпаки і вважав що так вірно Припечатати м'ясо
-
Він якийсь екстра мʼякий виходе
-
Ніколи так не готувала reverse, цікаво, дякую за рецептуру 🤗 спробую:)
-
oven first and then pan
-
But the most important I think the reverse searing thing.
-
I tried 1 hour and 1 day, if I’m not mistaken it’s the 1 day one.
-
То якій в вас на тарілці? One day, one hour or one minute?
-
¯\_(ツ)_/¯, я не навʼязую, кожному своє. I free to speak my mind як то казали в одній дуже відомій пісні: youtu.be/Z-cEyiM9adE?si=4FHaBalFcACx5LLM&t=2m4s
-
Так напевно меньше ймовірність запороти стейк 🥩😁 Бо в нас пару раз не виходило, перетримали напевно 🤷🏻♀️
-
Та і так вірно теж, припечатувати:)
-
От і я до цього, але ось спробував і зайшло, дійсно ніжніший як на мене.
-
📅 Важливі податкові дати для канадців у 2025 році 👉 30 квітня 2025 року – останній день подання податкових декларацій для більшості канадців. 👉 16 червня 2025 року – дедлайн для податкових декларацій для самозайнятих осіб. Зауважте, що дедалайн сплата податку для self-employed 30 квітня! 👉 1 березня 2025 року – останній день для внесення внесків до RRSP за 2024 податковий рік. 👉 28 лютого - останній день надання форми Т4 роботодавцями Не пропустіть ці важливі дати, щоб уникнути штрафів та неприємностей із CRA. Плануйте заздалегідь! 📌 Збережіть цей допис, щоб не забути про податкові дедлайни. Якщо у вас виникають питання або потрібна допомога з податками, звертайтеся до наших експертів! Запис на консультацію: 🌐 Вебсайт: taxprocanada.ca 📞 Телефон: (204) 295-2735 💰 Збережіть свої кошти з Tax Pro Canada