Українська Манітоба
-
А в них є магазин де можна прийти та придбати таку футболку чи тільки онлайн?
-
А не 2 травня?
-
Дмитро, ну де там про фізичних осіб за вашим посиланням?
-
Суші all you can eat
-
Для фізичних. 30 квітня - реченець подання персональни хподаткових декларацій
-
📅 Важливі дати подтакової звітності для канадців у 2025 році 👉 30 квітня 2025 року – останній день подання податкових декларацій для більшості канадців. 👉 16 червня 2025 року – дедлайн для податкових декларацій для самозайнятих осіб. Зауважте, що дедалайн сплата податку для self-employed 30 квітня! 👉 3 березня 2025 року – останній день для внесення внесків до RRSP за 2024 податковий рік. 👉 28 лютого - останній день надання форми Т4 роботодавцями Не пропустіть ці важливі дати, щоб уникнути штрафів та неприємностей із CRA. Плануйте заздалегідь! 📌 Збережіть цей допис, щоб не забути про податкові дедлайни. Якщо у вас виникають питання або потрібна допомога з податками, звертайтеся до наших експертів! Запис на консультацію: 🌐 Вебсайт: taxprocanada.ca 📞 Телефон: (204) 295-2735 💰 Збережіть свої кошти з Tax Pro Canada
-
Єс буфет і суші ген?
-
Хз, там на сайті коли обираєш воно мені пропонувало адреси різні
-
March 3, 2025 is the deadline for contributing to an RRSP for the 2024 tax year - Canada.ca
-
Я за правдиву інформацію! Ви дали посилання з файлом, яке не містить інформацію про фізичних осіб-найманих працівників, з ваших же слів «для звичайних канадців». І також після мого посту ви виправили ваш пост. Так що не треба з мене робити дурня, вже не в перший раз!
-
Нові податкові ставки для канадців у 2025 році 🇨🇦 📈 Зміни у податкових ставках У 2025 році податкові ставки на доходи в Канаді збільшуються. Федеральний податок становитиме: 15% для доходів до $57,375; 20,5% для доходів від $57,375,01 до $114,750; 26% для доходів від $114,750,01 до $177,882; 29% для доходів від $177,882,01 до $253,414. Доходи, що перевищують $253,414, будуть оподатковуватись за ставкою 33%. 🛡️Базовий персональний дохід (Basic personal amount) Це частина вашого доходу, яка не оподатковується на федеральному рівні. У 2025 році ця сума коливається в межах від $14,538 до $16,129, залежно від вашого загального доходу. Для порівняння, у 2024 році діапазон становив $14,256 до $15,705. 💳 Зареєстровані пенсійні накопичувальні плани (RRSP) Канадці можуть робити внески до своїх зареєстрованих пенсійних накопичувальних планів (RRSP) за 2024 податковий рік до 3 березня 2025 року. Ліміт внесків збільшується до $32,490 у 2025 році порівняно з $31,560 у 2024 році, а також враховуються невикористані ліміти з попередніх податкових років. Дізнатись свій невикористаний ліміт внесків можна у податковій декларації за минулий рік від Канадської податкової агенції (CRA) або у своєму онлайн-акаунті CRA. 💰 Рахунок безподаткових заощаджень (TFSA) Ліміт внесків до рахунку TFSA залишиться на рівні $7,000, як і в попередньому році, після двох років збільшення. Водночас канадці можуть продовжувати використовувати цю можливість для накопичення заощаджень без сплати податків на відсотки чи прибутки.
-
Перечитайте пост, будь ласка. Там і про тих, і про тих. Ви знову за своє?
-
Це не є фізичні особи-наймані працівники, які є звичайними працівниками
-
В пості також і про самозайнятих
-
Авжеж, то була пряма мова
-
В чаті тільки дві мови для комунікації - українська та англійська. Повідомлення іншими мовами видаляються
-
30 квітня та 1 березня, спочатку виправити, потім видалили, наче й не було. Офіційне джерело не мало жодного відношення до заданого питання
-
Де я дав неправдиву інформацію? Я дав посилання на офіційне джерело. Будь ласка, не починайте непотрібну дискусію.
-
Хто зна, може сам Віктор Федорович
-
Таке враження, що під ніком Ірини сидить Олег Ляшко 😂
22 Jan 2023, 08:02
214545/235320
13 minutes ago