Українська Манітоба
-
А мій оце показує 😂😂😂 Це якийсь сайт помилився
-
Бачу Це із-за цього 😂😂😂😂
-
А ви знаєте, як це технічно відбувається? Моя родина точно не буде цим займатися, якщо що, мені треба щоб їм прийшли і прям насильно тиснули ці гроші
-
Довіреність буде діяти лише допоки ви живі будете, інакше треба заповіт робити. За життя ви можете надати доступ до свого власного рахунку будь-якій особі, навіть сусіду, але та особа матиме 100% доступ і діяти одноособова якщо треба буде. Бенефіціарів можна додали лише до регульованим законом продуктів, все інше у заповіт
-
Послухаю Теж потрібно Щоб брату якщо що
-
Вперше чую, дякую, почитаю
-
Наскільки я памʼятаю, як це все відбувається з заповітом, це люди йдуть, роблять якісь процедури, щось там чекають пару місяців поки це все набере чинності. Тобто треба докладати зусилля. Моя родина просто не сильно про матеріальне, вони просто забʼють і все, я хочу так придумати, щоб все було автоматично за потреби. Тим більше вони не резиденти Канади
-
Кого тут вже вбивають
-
Не мільйони, але все-таки трошки більше, ніж нуль. Ну і акції ікри теж не жарт як би) Дякую, піду на консультацію до канадського юриста, мабуть
-
Ну от заповіт тут чи вдома робити Оце в Україні я як родич сам подавав і отримав спвдщину