Українська Манітоба
-
Раніше була опція через кабінет Service Canada
-
Дзвоніть пт 15:30
-
Мені , доречі , так лист з кодом нікуди в не прийшов . Можу заходити тільки через банк 🌚 А щоб запитати код- треба дзвонити . А щоб дозвониться , години півтори на утриманні 🌚 Якщо у когось є якийсь лайфхак, як заходити до свого кабінету не через банк - дайте знати
-
Так, виданий Канадою Айді, в мене таких поки що нема 😅
-
Вайфай безкоштовно …
-
Мені теж лист з кодом від CRA не прийшов. Там є інший шлях замість коду — авторизація за допомогою ID. Я фоталась зі своїм водійським посвідченням. І тепер маю доступ в свій аккаунт CRA.
-
Сиджу зараз в самальоті, вино в стікляних стаканах, горішки з різними смаками і не арахіс. Вчасно вилітали вчасно прилітали, борти нові , Porter авіалінії… в Торонто і назад на двох 343 доларів без багажу. Точно Porter погана авіакомпанія?
-
Це ви на своє повідомлення «Ще б мовою однією, було б нормально», яке розпочало той срач, кажете «адекватне повідомлення щодо дотримання умов групи»? )) Ну, будь ласка, можете називати це хоч «маніфест мовного порядку» або «епічний захист групових правил», але суті це не змінює: ви зараз зробили те саме, з приводу чого були в неабиякій претензії 😂
-
ND хоче кікнути @iris_ptch з чату. Згодні? Info on moving from 🇺🇦 to 🇨🇦
-
@banofbot спроба номер 2
-
Почніть з себе, авторкиня
-
Підкажіть що це за програма така international mobility Programm і яка різниця від temporary foreign worker А ще пишуть що роботодавці не зможуть використовувати більше 10% тимчасових робітників (чи стосується це куаетчиків чи лише нових тимчасових робітників?)
-
Треба просто нормально сприймати критику 😂 От і все, не всі можуть, як виявляється
-
Я теж нещодавно летіла з Торонто останнім рейсом до Вінніпега і була приємно здивована сервісом. Вилетіли раніше запланованого часу, мені безкоштовно запропонували змінити місце, а стюарди були просто бусинки!
-
Ваше порівняння не доречне. Слідкуйте за дотриманням правил усіма учасниками чату.
-
Ви можете зробити ID Manitoba card, якщо звісно вона вам треба, 20 долярів
-
Якщо немає водійського, то можна ж просто провінційне айді зробити.
-
Та ви задовбали просто вже, чесно))) до вас тут була нормальна спільнота
-
Ділюся мудрістю!
-
Я ж кажу, ви тільки хочете здаватись ввічливим
22 Jan 2023, 08:02
214735/238308
15 minutes ago