Українська Манітоба
-
Підкажіть що це за програма така international mobility Programm і яка різниця від temporary foreign worker А ще пишуть що роботодавці не зможуть використовувати більше 10% тимчасових робітників (чи стосується це куаетчиків чи лише нових тимчасових робітників?)
-
Треба просто нормально сприймати критику 😂 От і все, не всі можуть, як виявляється
-
Я теж нещодавно летіла з Торонто останнім рейсом до Вінніпега і була приємно здивована сервісом. Вилетіли раніше запланованого часу, мені безкоштовно запропонували змінити місце, а стюарди були просто бусинки!
-
Ваше порівняння не доречне. Слідкуйте за дотриманням правил усіма учасниками чату.
-
Ви можете зробити ID Manitoba card, якщо звісно вона вам треба, 20 долярів
-
Якщо немає водійського, то можна ж просто провінційне айді зробити.
-
Та ви задовбали просто вже, чесно))) до вас тут була нормальна спільнота
-
Ділюся мудрістю!
-
Я ж кажу, ви тільки хочете здаватись ввічливим
-
У вас лише сьогодні вечір вказівок кому, що і як робити («слідкуйте за правилами», «почніть з себе», «не створіть собі»), чи ви завжди по життю отак людям розпорядження даєте?
-
Канешно не хочеться давати порад, але дам. Нам тут ще усім жити разом. Я маю на увазі в спільноті вихідців з України. Колись я займалась мало популярним спортом, де спортсмени та тренера мотали плітки один про одного, сварилися, мирилися і знову по колу. Тому що інших людей не було, доводилося якось жити з тими що є
-
А хіба треба?😁
-
Коли буде повага, ви перестанете орати як чайка, вибачте
-
Коли буде повага, все закінчиться. В першу чергу від адмінів
-
Люблю наш чат, за один день у закладках калькулятор на рент асіст, рецепт стейку і онлайн заповіт ☺️
-
Кожного дня будуть скандали на рівному місці, в шо перетвориться чат 🤔
-
Ну от хто б таке ще написав 😂 Нехай залишається
-
На якій підставі?
-
Не створіть собі інших ідолів. Може зрозумієте.
-
Та ні, вона весела))) нехай залишається
22 Jan 2023, 08:02
214746/237307
about a minute ago