Українська Манітоба
-
Та ні, вона весела))) нехай залишається
-
А так як я вирішила, що New Year, new me Мені потрібно мінімум 7 годин beauty sleep, то це що означає? Вона з нами тепер кожного вечора?
-
Але ж наскільки consistent Як тільки я зібралась спати раніше, так вона тут як тут 😂
-
Значить я - телефон 🤪
-
Я ото вирішила, що починати треба з малого Хоча б 7 вийшло))) Я на вихідних перевиконаю програму
-
Ми страшно недосконалий механізм. Найпримітивніший телефон заряджається за 2-3 години, нам треба 8, щоб просто НЕ КУКОЖИТИСЬ. Навіщо було народжуватись, щоб 30% життя лежати на підзарядці 😏
-
Світ настільки різносторонній, що обмежувати своє життя однією нацією - недоцільно. Прекрасно живу третій рік з мінімальними контактами з українцями, жодних проблем. Моя порада: розвивайте себе самі, а не слухайте когось. Краще першоджерела - не знайдете. Дякую!
-
Вітаємо, 🌚! Нагадуємо про правил нашої групи: 1. Спілкуємось української або англійською 2. Поважаємо один одного. 3. Ні спамі, рекламі, фейкам. Корисні лінки: Ukrainian Canadian Congress - Manitoba Імміграція до Манітоби (Телеграм) Українська Канада (Facebook) Українці Манітоби (Facebook) Українська Канада (Facebook)