Українська Манітоба
-
Я ото вирішила, що починати треба з малого Хоча б 7 вийшло))) Я на вихідних перевиконаю програму
-
Ми страшно недосконалий механізм. Найпримітивніший телефон заряджається за 2-3 години, нам треба 8, щоб просто НЕ КУКОЖИТИСЬ. Навіщо було народжуватись, щоб 30% життя лежати на підзарядці 😏
-
Світ настільки різносторонній, що обмежувати своє життя однією нацією - недоцільно. Прекрасно живу третій рік з мінімальними контактами з українцями, жодних проблем. Моя порада: розвивайте себе самі, а не слухайте когось. Краще першоджерела - не знайдете. Дякую!
-
Вітаємо, 🌚! Нагадуємо про правил нашої групи: 1. Спілкуємось української або англійською 2. Поважаємо один одного. 3. Ні спамі, рекламі, фейкам. Корисні лінки: Ukrainian Canadian Congress - Manitoba Імміграція до Манітоби (Телеграм) Українська Канада (Facebook) Українці Манітоби (Facebook) Українська Канада (Facebook)
-
8 годин, як!? Коли очі 👀 посеред ночі відкриваються і починається…
-
Вона сама собі ще і сердечки ставить
-
Ось чому я записалась на йогу на 10 ранку у суботу Буду себе ламати 😭 Це restorative slow flow, хоч би не заснути
-
Авжеж! Вам з подачі інших осіб склали створили спотворене враження про мене. Он дивіться скільки я сьогодні корисних порад дала. Та хіба ви їх побачили? Ні. Перекрутили знов мої слова (не ви). Тому так і маємо 83% Зе голосованих, бо критичного мислення - 0
-
І не просто так учасник чату, який тільки що додався, проголосував 🌚
-
Good job 👍
-
У вас якраз був перехід з зони дискомфорту в зону комфорту. А ви уявіть ситуацію коли ви приклали ці зусилля а результату - 0? Що дуже часто буває. Які відчуття? В данрму випадку - ви приклали зусилля і змінили щось на краще. Ви ж не продовжуєте "заганяти себе в стрес щоб мотивувати", не продовжуєте інтерв'ю в 7-8 годині ранку далі, не кидаєте все і не переїжджаєте в іншу країну, не шукаєте постійних викиків, не викидаєте всі гроші на безкінечні "тренінги і навчання" далі? Сидите в зоні комфорту. От і я про те ж. Стрес не мотивує, а знищує людину і усугубляє положення, частково стимулює щрсь змінити. І не завжди щастить це зробити в кращу сторону.