Українська Манітоба
-
Вона сама собі ще і сердечки ставить
-
Ось чому я записалась на йогу на 10 ранку у суботу Буду себе ламати 😭 Це restorative slow flow, хоч би не заснути
-
Авжеж! Вам з подачі інших осіб склали створили спотворене враження про мене. Он дивіться скільки я сьогодні корисних порад дала. Та хіба ви їх побачили? Ні. Перекрутили знов мої слова (не ви). Тому так і маємо 83% Зе голосованих, бо критичного мислення - 0
-
І не просто так учасник чату, який тільки що додався, проголосував 🌚
-
Good job 👍
-
У вас якраз був перехід з зони дискомфорту в зону комфорту. А ви уявіть ситуацію коли ви приклали ці зусилля а результату - 0? Що дуже часто буває. Які відчуття? В данрму випадку - ви приклали зусилля і змінили щось на краще. Ви ж не продовжуєте "заганяти себе в стрес щоб мотивувати", не продовжуєте інтерв'ю в 7-8 годині ранку далі, не кидаєте все і не переїжджаєте в іншу країну, не шукаєте постійних викиків, не викидаєте всі гроші на безкінечні "тренінги і навчання" далі? Сидите в зоні комфорту. От і я про те ж. Стрес не мотивує, а знищує людину і усугубляє положення, частково стимулює щрсь змінити. І не завжди щастить це зробити в кращу сторону.
-
Не заснете ще і проснетесь 😁 Flow slow може бути оманливо:)
-
Не можу за нього відповідати але він наче писав що змінив роботу і переїхав в інше місто. Зміна роботи і переїзд то теж стрес - пошук житла, райони, школа, права тощо. Для зміни роботи брати курс і опанувати екстра скіли, інтерв'ю оті резюме... коли все було і так краще ніж ок. Тобто атракціон той самий просто цього разу хіба що не так близько до фудбанків
-
Ой, повірте, я у 43 роки навіть до університету пішов вчитись через нову роботу ))) Питання в тому, що якщо прикладати зусилля, то результат буде завжди. Можливо, менший, ніж сподівалися, але буде. Однак, в мене завжди принцип shoot for the stars, land on the moon. Зусилля ніколи не будуть витрачені намарно.
-
"Shoot for the stars, land on the moon" is an inspirational saying that encourages people to set high goals and try hard to achieve them, even if they don't reach their highest aspirations: The saying means that even if you don't achieve your highest goals, you can still accomplish something great.