Українська Манітоба
-
Не заснете ще і проснетесь 😁 Flow slow може бути оманливо:)
-
Не можу за нього відповідати але він наче писав що змінив роботу і переїхав в інше місто. Зміна роботи і переїзд то теж стрес - пошук житла, райони, школа, права тощо. Для зміни роботи брати курс і опанувати екстра скіли, інтерв'ю оті резюме... коли все було і так краще ніж ок. Тобто атракціон той самий просто цього разу хіба що не так близько до фудбанків
-
Ой, повірте, я у 43 роки навіть до університету пішов вчитись через нову роботу ))) Питання в тому, що якщо прикладати зусилля, то результат буде завжди. Можливо, менший, ніж сподівалися, але буде. Однак, в мене завжди принцип shoot for the stars, land on the moon. Зусилля ніколи не будуть витрачені намарно.
-
"Shoot for the stars, land on the moon" is an inspirational saying that encourages people to set high goals and try hard to achieve them, even if they don't reach their highest aspirations: The saying means that even if you don't achieve your highest goals, you can still accomplish something great.
-
Я як на роботу приходжу то відразу вхожу в зону дискомфорту 😁 Never know what to expect 🤦🏻♀️ Здається що нічого мене в цьому житті вже не здивує, а нєт… кожного дня шось новеньке🙃
-
Survival job, мені були гарною мотивацією рухатись далі, а так в принципі було комфортно на них робити, в теплі, не в стресі, колектив 👍…ще б платили скільки мені треба 😁 то взагалі б притензій не було би;)
-
І на фермі робила в минулому житті:) В Данії мене була класнюча ферма експериментальна 😎, ну а тут трошкі підстаркувата, але ж то було тимчасово, та і знов таки в теплі, не на вулиці зимою -40 робити, мені здається це не найліпші умови…