Українська Манітоба
-
Сестра займалася пошивом костюмів в Києві для шоу Танці з Зірками, у Вінніпезі працювала в салоні весільних суконь. Зараз має своє персональне місце. Кому треба звертайтесь. Пошиття одягу на замовлення • Індивідуальний дизайн з урахуванням ваших побажань та особливостей фігури. • Висока якість роботи з різними видами тканин. • Елегантні сукні, стильні костюми, вбрання для особливих подій. Ремонт та реставрація • Відновлення улюблених речей до їх початкового вигляду. • Заміна фурнітури, усунення пошкоджень, корекція довжини. • Робота з вінтажними та делікатними матеріалами. Підгонка одягу по фігурі • Ідеальна посадка одягу для максимального комфорту та естетики. • Професійний підхід до будь-якого типу виробів.
-
Цікаво Я вважав що люди в бухгалтерії будуть більш за ai переживати будуть, а тут за talent shortage
-
Ну, діскрименовані:) треба інших.
-
Рекомендую. Юля - професіонал.
-
Якщо хлопець іде туди з дівчиною, то які ж це витрати? Вхід дівчині безкоштовний та ще і на 1 коктейльчику🍸економія;) якось знецінюють жінок 😁
-
Вітаю усіх з Новим Роком!Давайте разом розпочинати рік з приємних покупок 🚗 Мене звуть Аміна я ліцензований спеціаліст з продажу нових та б/у автомобілів в автосалонi Maddigan Chrysler! 🚗💨 У нас ви знайдете авто на будь-який смак, адже ми є найбільшою мережею автосалонів Chrysler в Канаді! -Перший внесок від $0 - Фінансування до 96 місяців - Фінансування для новоприбулих за вигідними умовами до 60 місяців - Допомога з оформленням та реєстрацією автомобіля Я знаю, у вас багато питань, і я готова вiдповiсти на кожне з них та підібрати оптимальний варіант під ваші вимоги та бюджет 🤝 до зустрічі !😉📲(437)313-2536
-
www.eventbrite.ca/e/rage-against-the-machine-blink-182-tickets-1091139169629?utm_experiment=test_share_listing&aff=ebdsshios
-
Фух, то кавер бенд
-
Де? 😱
-
Завтра концерт Rage Against the Machine та blink-182 😵
-
А сорі, ок! Тоді чекаємо до завтра:) В мене вже сьогодні субота почалась:)