Українська Манітоба
-
Рекомендую. Юля - професіонал.
-
Якщо хлопець іде туди з дівчиною, то які ж це витрати? Вхід дівчині безкоштовний та ще і на 1 коктейльчику🍸економія;) якось знецінюють жінок 😁
-
Вітаю усіх з Новим Роком!Давайте разом розпочинати рік з приємних покупок 🚗 Мене звуть Аміна я ліцензований спеціаліст з продажу нових та б/у автомобілів в автосалонi Maddigan Chrysler! 🚗💨 У нас ви знайдете авто на будь-який смак, адже ми є найбільшою мережею автосалонів Chrysler в Канаді! -Перший внесок від $0 - Фінансування до 96 місяців - Фінансування для новоприбулих за вигідними умовами до 60 місяців - Допомога з оформленням та реєстрацією автомобіля Я знаю, у вас багато питань, і я готова вiдповiсти на кожне з них та підібрати оптимальний варіант під ваші вимоги та бюджет 🤝 до зустрічі !😉📲(437)313-2536
-
www.eventbrite.ca/e/rage-against-the-machine-blink-182-tickets-1091139169629?utm_experiment=test_share_listing&aff=ebdsshios
-
Фух, то кавер бенд
-
Де? 😱
-
Завтра концерт Rage Against the Machine та blink-182 😵
-
А сорі, ок! Тоді чекаємо до завтра:) В мене вже сьогодні субота почалась:)
-
З 8 до 5 😭
-
Це ж завтра, у суботу, сьогодні я працюю)))) нажаль
-
Ольга як йога flow slow пройшла? Проснулись чи такі заснули?
-
Sum41 у січні буде, хоча б
-
Як це не важливо!? Мало того що він «умовний» хлопець прийшов зі мною, за вхід не заплатив, на коктейлі зекономив, ще починає текстити своїм друзям бо він навколо бачить багато красивих дівчат 😂 Схема стара…а чолові ведуться:) Моя віра в чоловіків тає на очах 😂
-
Та я такий же) а тут сурова реальність… 😁 вибачаюсь
-
Я от майже харт аттак отримала))))
-
Фух, точно… оце я очі від щастя роззявив