Українська Манітоба
-
🇨🇦🇺🇸Всіх з Новим Роком!) Викладаю уроки англійської онлайн з нуля та з акцентом на розмовну мову, є кілька вільних місць з січня ) програму підлаштовуємо під індивідуальні особливості , легка атмосфера та цікаві уроки !) новий рік - час для нових починань 👌
-
Не знаю, ми проводили експеримент, він дуже однакове кліпає для всіх. Звісно, що можна доповнювати деталями, але коли я відправляла своі резюме, то зворотній звʼязок був саме на власноруч створені. Можливо співпадіння, а можливо й ні, важко сказати.
-
Звісно, що треба робити під себе і коригувати, але в цілому він дає класну базу
-
В Forks можна взяти ковзани
-
Багато HR робить зворотній тест на ChatGPT і відразу відсортовує ті що було написані не самі
-
Я хз. Можливо залежить від позиції на яку подаватися
-
Це в лоблавс новий CEO з Данії , намагається європейські практики запровадити, але дуже смішить рітейл. Якість цього посуду дуже китайська. Якщо зайдете на сайт то побачите , що в Швейцарії продакшн фасиліті навіть не пахне.
-
Ну мені воно краще по якості ніж дешевий набір з волмарт. Всерівно я зацарапаю і викину їх через рік.
-
Це ж ніяк не вплине на його президентство? 🧐
-
Winnipeg teenagers harassed ukrainian guy
-
Ну така поведінка обумовлена тим,що вони вкурсі ,що їм нічого за це не буде . Нічого дивного ,сотні таких випадків в Вінніпезі , і в обличчя людям плювали,і дряпали голками ,і під авто кидались ,з ножами нападали ,вбивають кожен день когось десь . Безкарність
-
така поведінка, як на мене, бо вони "хворі" або під чимось. Навіть якщо було б покарання - нічого б не змінилось.
-
Навіщо ви перекладаєте на мене ? Робити ідіотські припущення ,мабуть зі власного досвіду ,бо сами нападками на інших,ви збільшуєте свою велич ? Одразу на особистості,бо батьки мабуть нічому не вчили . Вам подобається саме таке спілкування ? Якщо інша думка не подобається ,то обовʼязково вам потрібно ,якось укусити ,якось перейти на особистості,бо на інше ви просто неспроможні .
-
Скажіть якби вам нічого за це не було ви б також в автобусі кусались? Ви ж оцей висновок, що це зумовлено безкарністю з свого досвіду взяли?
-
а вони ж під чимось, або вже просто самі такі, від довгого приймання наркотиків. В них мозок працює не так як у нас. моя особиста думка, на правду не претендую.
-
це люди, якщо я б знав що мені нічого не буде, я б всеодно б не кидався на людей, може тільки іноді швидкість переевищував, особли на хайвеях.
-
Ви не спитали ,а одразу перейшли на особистість . Додаючи свої припущення .
-
Є багато соціальних експериментів ,де люди дозволяли прохожим робити з собою ,що ті хочуть ,і їм за це нічого не було . І в основному люди знущались ,обливаючи фарбою ,або штовхали ,або били ,або ще щось .
-
Я вас просто спитав як ви зробили висновок що це зумовлене безкарністю?
-
Вибачте, я не кидався на вас, а навпаки зробив припущення, що ви нормальна людина і запитав вас, що ви будете робити, якщо буде безкарність, очікуючи, що ви подумаєте і скажете: звичайно я не буду нікого кусати навіть якщо мені за це нічого не буде. Але я бачу помилився, бо ви почали про знущання, обливання фарбою і штовхання розказувати.
22 Jan 2023, 08:02
214895/236427
3 minutes ago