Українська Манітоба
-
Йдіть краще до готелю. Там за годину максимум все зроблять. Попередньо можете записатися онлайн
-
Напишіть і мені будь ласка 😊
-
Доброго вечора, хто недавно робив CIN, скажіть де швидше, в готелі чи сервісі? Дякую))
-
Напишу в Лс
-
Роботи є повно як і в Європі.
-
Я просто бачив объяви тут, хотiв дiзнатися не профукав чи ще одну)
-
Ви самі точно знаєте відповідь на це питання:) завжди люди знаходять якщо їм потрібна робота
-
Доброго вечора, друзi, пiдскажiть будьласка же можна знайти роботу у вiннипезi, якщо погана англiйська
-
Як по мені - в Вінніпезі в принципі нема небезпечних районів, десь більше - десь менше маргіналів. Але якщо ви можете себе захистити + маєте досвід поводження з асоціальними людьми, то нема ніяких проблем
-
Хто живе або знає підскажіть, район Wolseley, хороший і безпечний чи поганий?
-
ахахха я питав, але у мене нема інстаграма, не можу навіть контакти прочитати )
-
Дайте контакти ювеліра, в сина ланцюжок порвався
-
Наче на днях хтось питав за українські варенити тут у Вінніпезі, вискчила реклама в інста, з дозволу адмінів кидаю посилання - instagram.com/eurodeli_winnipeg?igshid=YmMyMTA2M2Y=
-
Я коли шукав поштову службу, десь на сайті в них вичитав, що ціна вказана до відділення в Торонто. Тому обрав Укрпошту, за 2кг речей взяли 1300, йшло рівно місяць, принесли прям до дверей. Щоправда коробка була вся побита, тому для тих хто буде відправляти, рекомендую якісно запакувати в декілька шарів упаковки.
-
Дивно. 200 доларів до Торонто і ще 100 доларів з Торонто до Вінніпегу? І ніде про це на сайті інформації не бачу. У всякому разі дякую за відгук
-
Так, теж так було
-
так естімайтед у мене.
-
WTF?
-
О, у нас таких багато, одному 220-240 прийшло 😁
-
Це повідомлення ще актуальне 🙂
22 Jan 2023, 08:02
21492/230308