Українська Манітоба
-
Я поки що не купив нічого, в мене гімно з ікеі тефлонове. Але хочеться щось , як у багатих 😂 Але так в падлу мити , або гріти ото на електроплиті щоб була поверхня гідрофобна 🌚 А так , замість тефлону - стейнлес, або каст айрон для ворк ауту 😂 Для дуже багатих- ото нова приблуда , шестіграні покритя
-
Та ну, вони не є такі нагло дорогі:) Можно на скидках і без лотереї купити;)
-
До речі, так склалось, що цього тижня через мої руки пройшло кілька десятків б/в сковорідок і можу сказати, що виграє Саша, яка сказала про чавунну, бо якщо відкинути майже нові і розглянути юзані, то лише чавунним нічого не бракує, вони вічні (думаю, посудомийку теж не бояться), а всі інші почорнілі та поцарапані, часом і деформовані, не залежно від бренду. Ще на друге місце по витримці би сталеві поставила, але на них видно, що там пригорало щось.
-
Може ще вигнутися якщо когось стукнути тою сковорідкою 😂 Ти там нікого не лупиш? 😁
-
+ до того ніколи не вигнеться:)
-
ніхто не сперечається за чавунні - у мене у мами є ще з часів її молодості - така з покриттям наче соти старезна чавунна сковорідка - хоть би що тій сковорідці, тільки якщо не берегти, то на ній через якийсь час теж починає прилипати, якщо юзати вже багато років...
-
Так в будь-якому випадку потрібно буде платити таку суму👍 Як отримав пластик - так і платиш