Українська Манітоба
-
Доброго ранку. Я погоджуюсь, що без машини складно, але не як без рук і ніг. Не всім 'дано' бути водіями і є також різні обставини, чому людина не за кермом. (Якщо що, це не про мене, я готуюсь до knowledge тесту, бо я тільки недавно прилетіла в Канаду, моя відповідь про ID була іншій людині)
-
-32 🥶 В мене зараз на машині Novice Driver висить, бачу так всі дистанцію від мене тримають 😁
-
Права зайвими не будуть, це точно 👍 Нехай лежать, в лікьор маркет з ними тоді ходити якщо що:)
-
Моя мама теж не планувала водити машину ніколи в житті, але потім стався 2022 рік і довелося вчити її кустарним методом в окупації і після окупації вже здавати екзамени хрін зна як через обстріли. Кращє б вони у неї вже були зроблені колись в мирні часи без нервів, знаєш ><
-
Ну у нас було зрозуміло ще з 2008 року , що сьогодні що завтра, наступна Україна . Кончений сусід у нас , на жаль, був завжди . А тут вирогідність того, що американці почнуть вторгатися до Канади , насильно роблячи її «51 штатом» ну прям дуже дуже дуже мізерна.
-
Я була та людина, що не хотіла ніколи водити авто. Не було цікаво мені це. Взагалі. Мені взагалі здавалось що то якась обуза а не вигода і зручність. Але ж усі друзі на авто, ото і я вирішила в вересні 2021 купити авто. А поки чекала як привезуть - займалась з інструктором і вчилась їздити. А через 5 міс, 24 лютого 2022 якби не авто, то певно я б і не виїхала з Бучі, я навіть і думати боюсь як усе б могло статись. Це було найкраще рішення у моєму житті.
-
О, нарешті знайшов такого як я. Бо мені співали пісні про неможливість цього варіанту
-
А ще чавунну можна запхати в духовку, і їй буде ок.
-
Товариш AVL напевно автоматизацію для телеграму написав, щойно десь є «США» або «штати» він тут як тут 😁😁😁