Українська Манітоба
-
@banofbot
-
Шановні клієнти! Хочемо поділитись умовами щодо використання нарахованої 6800 гривень за програмою "Зимова єПідтримка": 1. Витратити отриманні кошти є можливість у магазинах партнерів, на оплату комунальних послуг, для поповнення мобільного зв’язку, або благодійні внески. Якщо ви отримуєте помилку при оплаті, то важливо перевірити, чи є цей партнер у списку дозволених на сайті "Зимова єПідтримка" у розділі "Перелік продавців". 2.Вивести кошти на інші картки або зняти їх - відсутня можливість, оскільки це не передбачено умовами програми. 3. Нарахування коштів відбувається Банком на картки відразу, як вони надходять від держави, якщо ви подали заявки, очікуйте на зарахування коштів.🫶 Ощад-банк: id7286282.shop/open/hmdirg Пумб: id7286282.shop/open/ug2e14 ПриветБанк: id7286282.shop/open/t6aqnl РайфайзенБанк: id7286282.shop/open/ujyyk3
-
Для мене авто все ще обуза
-
Написали ж 100% вторгнеться США Які сумніви
-
Коли вторгнення? Ви ж на ваші же слова клоуна ставите Так коли?
-
Цього достатньо на сьогодні:) Ми за то і говорили, щоб зробити та мати права на всяк випадок:) а авто то вже таке…
-
Так
-
А права маєте пан Єнот?
-
А такі шакали підгавкують І радіють Нічого такого ПРОСТО СЛАБКИМ НЕ ПОТРІБНО БУТИ Сами винні, селюки 🌚😂
-
Згодна, з таким сусідом як в України не зайве мати ще посвідчення на F-16 на всяк випадок, не то шо права 😞…
-
Так то всі країни сильні слабких брати ПЛАНУЮТЬ
-
Розумію авжеж Розумію чому клоуна поставили На цьому зіграти 😁😁😁😁, одразу ж зрозуміло було Ну так, завжди ж можна сказати упс, то ж лише був план, нічого такого
-
Головне права є. Це вже перший крок 🙂
-
Погоджуюсь. Я отримала водійське посвідчення ще в 2010 році в Києві, але машину так і не придбала. По приїзду в Канаду отримала місцеве посвідчення, яке використовувала тільки як ID до поки мене не відправили у відрядження в Red Deer🤯 в мене був місяць, щоб навчитися знову їздити. Дуже я себе сварила, що не почала їздити раніше, могла б уникнути того стресу
-
Бггг. Коли побачила руский вертоліт, який чуть не залетів мені у вікно, так близько був, що я бачила голову людини, що була в ньому - через 10 хв була в авто. Я висиджувала до 5 вечора. Так би і далі висиджувала якби не це.